'S Ochtends Banana Diet – Japanse Banana dieet om gewicht te verliezen

De Japanse Banana Diet is niet echt je typische dieet en is gericht op mensen die diëten geprobeerd een paar voor en de basisvoeding regels gewoon niet voor hen werken. Het is minder van een dieet en meer van een kleine verandering of toevoeging aan uw dieet.

De regels voor de ochtend bananen dieet zijn zeer eenvoudig. De banaan is een grote vrucht voor het breken van het vasten na een lange nachtrust aangezien het een vrij hoog tot matige glycemische index, wat betekent dathet zal helpen doorbreken van de snelle veel sneller dan ander voedsel, alsmede het leveren van een gezonde dosis eiwit met heel weinig koolhydraten.

Banana Diet Regels

– Bij het wakker worden eet een of meer bananen. (Tot 5-6) – Neem de banaan met een glas water op kamertemperatuur. (Alleen water drinken met de banaan dieet) – Als je honger hebt na 15 – 30 minuten kun je koolhydraten eten een kleine maaltijd bestaande uit een trage verteren (rijst is het meest populair voor de Japanse) – Net alsalle Japanse, eten tot je ongeveer 75% vol, gelukkig tevreden, maar niet helemaal vol. – Eet normaal voor lunch en diner (diner niet later dan twintig) – Als u een hapje te gaan voor verse groenten of probeer een hartige snack (proberen te zoete snacks te vermijden) – Zorg voor voldoende slaap en lichaamsbeweging als je de tijd hebt.

Zoals je kunt zien 's ochtends bananen dieet is verbazingwekkend eenvoudig te volgen en deze simpele veranderingen van het eten van meer bananen en het drinken van water kan een dramatisch effect op uw gewichtsverlieszonder ingewikkelde tellen van calorieën en voortdurend beheer van voedsel.

Banaan dieet werkt het?

Ik ben al op de Japanse banaan dieet voor ongeveer 2 maanden nu en heb altijd gegeten bananen bij het ontwaken toch zo was het niet te veel van een verandering. Ik vind het een geweldige manier om de vasten te verbreken en te stoppen mijn maag gemor in de ochtend, die helpt bij het handhaven en het begin van diervoeders mijn spieren in de ochtend terwijl het laten van mijn lichaam mijn vet te gebruiken voor brandstof. Het vinden van de juiste voedingvoor je lichaam en beginnen met afvallen bezoek aan de dieet-oplossing gids.

Thanks To : Solder zekesmelanie.livejournal.com flixya.com/blog/norbertsclar

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s