Eco Atkins Dieet Weight Loss Voor verlaging van het cholesterolgehalte

De Eco Atkins-dieet is vleesloze aanpassing van een hoog eiwitgehalte, alsmede koolhydraatarme regime. De echte Atkins-dieet en een paar andere vorm van eiwitrijk dieet draagt goede hoeveelheid vis, gevogelte en vlees. Weinig koolhydraten, dierlijk eiwit dieet, die echt aangemoedigd om gewicht te verminderen, zal grote geen ondersteuning voor de gewenste daling van de LDL-cholesterol intensiteit en kan echt stijging paar kanker evenals cholesterol verbonden hartproblemen.

Eco Atkinsdiëten te voeren eiwitten die afkomstig zijn van de plant eten. Belangrijkste bronnen zijn de soja als gluten, terwijl een aantal ook afkomstig zijn uit de groenten, granen en noten. Tot nu toe de enige studie op dit dieet is een maand onderzoek dat mensen opgenomen 47. Het verband het gewicht verlies op Eco Atkins-dieet met veel koolhydraten, weinig calorieën dieet, dat is vleesloze, maar resulteert het grootste deel van de eiwitten uit een aantal zuivelproducten en ook eieren.

Voor zowel de diëten gewichtsverlies was gelijk, gewoon kraakpand van 9 kilo in een maand. Terwijl daling van LDL-cholesterol aandacht en volledige bedrag cholesterol was beter voor laag-koolhydraat in vergelijking met de hoge koolhydraten dieet. Op zowel de diëten LDL-cholesterol is gevallen.

Dit onderzoek legt uit dat afnemende koolhydraten betekent niet dat steeds meer vlees, alsmede schadelijke vetten. We zijn allemaal bewust van het feit dat groene groenten zijn heel gezond en kunnen u voorzien van de nodige energie, zelfs wanneer u op een> Dieet. Dus als u op zoek bent naar manieren om gewicht te verliezen, kunnen weinig een betere optie dat dit plan van diëten.

Related : Bench Vises Anvils Drawer Slides flixya.com/blog/halinaaleksandr

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s