10 Dagen Dieet voor Massive Weight Loss

Hier is een "dan eenvoudige" 10 dagen dieet dat de resultaten behaalt enorme gewichtsverlies. Er is niets extreems aan dit dieet, je zult niet verhongeren, en je hebt veel energie.

Dit is een grote "10 dagen vast te stellen" om snel gewichtsverlies te krijgen wanneer dat nodig is.

10 Dagen Dieet voor Massive Weight Loss

1. Eieren eten

Op dit dieet, ik wil dat je om te eten zoveel eieren als je wilt, wanneer u maar wilt. Het is zo simpel als dat. Aangezien eieren zijn rijk aan proteïnen envul je op, ze zijn perfect om de hele dag eten.

2. Backeye Peas

Blackeye erwten zijn perfect voor dit dieet vanwege hun hoge eiwit-en hoog vezelgehalte. Veel eiwitten en veel vezels helpen om je honger onder controle te houden. Gewoon eten 1 blik erwten Blackeye … kost ongeveer 50 cent.

3. Kipfilets

Kipfilets zijn groot omdat ze een hoog eiwitgehalte en hebben geen vet of koolhydraten. Ze werken goed met zowel eieren als Blackeye erwten het creëren van een zeer hoogproteïnerijke maaltijd met een paar goede vezel. Eet 1-2 kipfilets elke dag op dit dieet.

4. Water verpakt tonijn

Ieder kan van water verpakt tonijn heeft 33 gram eiwit voor slechts 60 cent. Het is een goede waarde. Aangezien tonijn is veelzijdig, ik vind het erg leuk, hoewel op zich heb ik niet echt alsof het smaak. Maar gemengd in eieren of Blackeye erwten, ze zijn goed te doen. Eet 1-2 blikjes tonijn per dag op dit dieet.

5. Donkere druiven

Donkere druiven zijn een prima keuze voor snacks, omdat zehoog in het watergehalte. Kortom, je bent eten water. Het is een goede en eenvoudige manier om veel water per dag te krijgen. Eet zo veel druiven als je wilt elke dag.

Dit is een eenvoudige, maar krachtige, 10 dagen dieet dat leidt tot een enorme gewichtsverlies elke keer dat u het gebruikt.

Thanks To : Door Hardware Countersink Bits Bolts flixya.com/blog/feliciajulianas flixya.com/blog/apoloniushalina

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s