1200 – 1600 Calorie Diabetische Dieet

Het basisprincipe achter een caloriearm dieet is natuurlijk de controle van uw dagelijkse calorie-inname. Een 1200-1600 calorie dieet is gebaseerd op consumeren niet meer dan die calorieën per dag. De voordelen van deze diabetische diëten is dat ze geven u de mogelijkheid om uw bloedsuikerspiegel controle in uw bloed, dit op zijn beurt geeft je betere controle over je gewicht en te verminderen hartklachten. De 1200-1600 dagelijkse calorie-diëten zijn gericht op kleinevrouwen die oefening, kleine of middelgrote vrouwen die willen afvallen, middelgrote en vrouwen die niet veel te oefenen. Een belangrijke factor bij het starten van deze diëten is om ervoor te zorgen dat u het nemen van een volledige en evenwichtige voeding die pack in je raden dagelijkse voeding.

De sleutel tot een caloriearm dieet is Koolhydraten. Koolhydraten is de belangrijkste bron van glucose of suiker, dit is ook uw lichaam de belangrijkste bron van energie. Een 1200-1600calorie-dieet werkt op de controle van uw inname van vet, eiwit, vet en koolhydraten.

Je zult moeten zorgen dat u alleen de juiste hoeveelheid calorieën per dag consumeren. Dit betekent het krijgen van inzicht over de calorie-waarden in elke soort voedsel en delen. Een gram koolhydraten is vier calorieën.

Er is geen groot geheim aan deze dieet plannen, andere dan het eten van een gezonde en evenwichtige voeding. Een diabetische dieet is er alles aan doenmet het handhaven van een balans van koolhydraten, vet en eiwit dat je eet in je 1200 – 1600 calorieën plan. Voor diabetici is het raadzaam om uw maaltijden te breken in 4 tot 6 kleine snacks en maaltijden.

6 serveren van zetmeel

2 porties van melk en yoghurt

3 porties van groenten

2 porties vlees of vleesvervanger

2 porties fruit

Tot 3 porties van vetten

Het bovenstaande geeft je een gids voor portioneren gesuggereerd elk voedsel groepering. Vasthouden aan je1200-1600 calorieën dieet plan is essentieel, omdat het teveel aan calorieën kan het verhogen van uw lichaamsvet.

Om u te helpen uw succes kon je pak je je voedsel de nacht vóór – zodat u al uw verse levensmiddelen meid. Houd uw voedingsmiddelen eenvoudig te beginnen, gewoon beginnen met het tellen van calorieën en de voortgang van daar. Probeer het eten van je voedsel een beetje langzamer en te voorkomen dat voedingsmiddelen die een hoge calorie-en vetgehalte.

See Also : Lighting Accessories flixya.com/blog/fryderykaleksan flixya.com/blog/aleksandercypri flixya.com/blog/yolandaslees

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s