Een eerlijke evaluatie van MUFA platte buik Dieet

Je hebt misschien gehoord over de nieuwste dieet genoemd MUFA platte buik dieet in Good Morning America. Op het moment van schrijven, is het waarschijnlijk de tweede heetste ding na de presidentiële campagne van Paris Hilton. Preventie magazine Editor in Chief Liz Vaccariel en Voeding Editor Cynthia Sass hebben een boek geschreven over dit onderwerp (verkoop op $ 39,95 per exemplaar). Specifiek, ze zeiden dat dit dieet kan u helpen om het lichaam te verminderen de meest hardnekkige vet op je – de buik vet. Erzijn ook andere claims, waaronder: verliezen tot 15 pond in 32 dagen, trim tot 12 centimeter vet, look en feel sexy. Nu is de vraag, doet MUFA platte buik Dieet echt werken, of is het gewoon een gewichtsverlies gimmick?

Het concept van MUFA platte buik dieet is vrij eenvoudig: consumeren 4 400 calorieën maaltijd per dag, dat de inname van ongeveer 1600 calorieën per dag. Elke maaltijd moet bestaan uit MUFA levensmiddelen en andere gezonde voedingsmiddelen zoals volle granen, fruit en groenten. In het geval uafvragen, is MUFA eigenlijk enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Volgens sommige onderzoeken kan MUFA je helpen om gewicht te verliezen met name in het midden. Voedingsmiddelen die MUFA bevatten onder meer olijfolie, zonnebloemolie, lijnzaadolie, avocado, noten en zaden.

Sorry dat ik je moet teleurstellen, maar MUFA platte buik dieet is nauwelijks een nieuwe doorbraak in gewichtsverlies. In feite, ik vermoed dat het ontwerp af te slanken uw bankrekening, in plaats van buikvet. Hier is waarom:
Het dieet is ongezond: MUFA platte buikDieet plan is te laag in calorieën. Het is niet haalbaar op de lange termijn. Daarnaast zal een lage calorie-inname van kracht uw lichaam om honger-modus waarin je het moeilijk om gewicht te verliezen in te voeren. Bovendien, als het je lukt om gewicht te verliezen, moet worden de directe resultaten van een lage calorie-inname. Denk er eens over, als je verschuiving van 2000-3000 calorie-inname per dag minder dan 1600 per dag, hoe kun je niet afvallen? Bovendien, elke laag calorieën dieet de neiging om je honger. Unodig extreme wilskracht om die honger en onbedwingbare trek te verslaan. Wat is erger, als je hervat uw normale maaltijden, kunt u stoppen met het verliezen van gewicht of winst terug het gewicht!
Is niet flexibel genoeg: Je moet calorieën voor elke maaltijd tellen en ook ten minste een MUFA voedsel. Hoe denkt u dat u kunt beheren als je leidt een druk leven? Natuurlijk, er is een oplossing voor degenen onder u die hebben diepe zak. Er is een online platte buik Dieet programma dat kost ongeveer $ 15 per maand aan te sluiten.
In het deksel vanhet boek, ze zei dat je niet hoeft uit te oefenen ("niet een vereiste enkele crunch '). Echter, er is een hoofdstuk in het boek dat besteden aan oefenen en ze zei dat het "optioneel". Naar mijn mening, het is een schandalige claim. Alle gezondheids-deskundigen en artsen zou zeker benadrukken met regelmatige lichaamsbeweging in uw dieet plan.

In een notendop, platte buik dieet is EOV niet aanbevolen.

My Links : Lighting Accessories flixya.com/blog/wileyafinley flixya.com/blog/patriciacwatson

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s