Ahornsiroop dieet – Echt waar?

De ahornsiroop dieet werkelijk greep mijn aandacht. Mijn eerste gedachte was een visie van een stapel pannenkoeken bedekt met rijke ahornstroop. Maar hoe kan dit? Dat is suiker op de top van suiker.

In mijn onderzoek vond ik dat dit dieet is gepopulariseerd door diverse jonge zangers en sterretjes. Eigenlijk is het niet echt een dieet. Het is een detox methode ook bekend als de "Master Cleanse". Nou, is die visie van de pannenkoeken en stroop krijgt wazig.

In de eerste plaats te overwegende ingrediënten van dit dieet. Het brouwsel u voor zeven tot tien drinkt dag is meestal gemaakt van een bepaald type van ahornsiroop, citroensap, zeezout, thee en cayennepeper. Oke, is de pannenkoek visie gegaan. Dit mengsel is ontwikkeld voor het reinigen van alle schadelijke stoffen die zich ophopen in je lichaam. Het proces is genoemd ontgifting en blijft een onderwerp van discussie en debat door de medische professie als de effectiviteit ervan.

Uit mijn onderzoek heb ik geloof het lichaam is ontworpen omontdoen zich van gifstoffen als een natuurlijk proces bij het ontvangen van een gezonde voeding en hydratatie. Echter, is het redelijk om te veronderstellen dat onder bepaalde omstandigheden het lichaam kan enige hulp op dit gebied nodig hebben. Ik ben niet zeker of dit moet een lopende procedure echter worden. In onze volwassen jaren artsen zal u adviseren om een colonoscopie te controleren op darmkanker hebben. Ik heb vernomen van de procedure is in een handomdraai in vergelijking met de darmreiniging proces in de dagen ervoor.

Wat betreft de positieve aspect van dezedieet laat ons kijken naar enkele van de verlossende waarden opgeëist door de supporters:

Dit is een aangenaam smakende mengsel dat uitstekende ontgifting biedt
Er is een onmiddellijk verlies van gewicht als gevolg van het doorspoelen van toxines
Het dieet wordt gezegd dat het schoonmaken van het lichaam filtersystemen, zoals de nieren en de lever
De reiniging helpt je spijsvertering
En het proces wordt gezegd dat stress

De negatieve kant rapporten kunt u niet ver te rekenen vanaf de badkamer voor ongeveer drie dagen enu zult ervaren hongeraanvallen voor het voedsel dat je meestal eten. Er moet ook worden opgemerkt dat dit dieet niet voor iedereen. Dit is een zeer laag calorisch dieet, zelfs voor een korte periode van tijd en kan problemen veroorzaken gezondheid voor mensen die problemen hebben onevenwichtige systemische zoals diabetes. Zoals bij elk dieet programma, is het altijd het beste om advies in te winnen van uw arts voordat u begint.

Er zijn veel methoden beschikbaar voor het verliezen van gewicht. Doe je onderzoek en vind het eendie past bij uw behoeften en ga er voor. Gemotiveerd te blijven.

Recommend : Edgers Kitchen Sinks polosemmas.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s