De geteste Bodytrim Dieet

Een van de woede in het dieet wereld is om te komen met een pakkende naam om mee te gaan met het dieet plan. Bodytrim is een bijnaam die klinkt als een dieet dat echt zou werken wonderen. Maar werkt het? Laten we eens kijken.

Dit plan is het resultaat van een compilatie tussen twee professionals: een arts genaamd Vicky Hillier, waarvan de praktijk is een gewichtsverlies kliniek en een personal trainer genaamd Geoff Jowett. Beide Bodytrim ontwikkelaars afkomstig uit Australië, waar de voeding ismeest populair zijn.

De ontwikkelaars van dit programma te promoten als een educatief plan dat zal je leren de drie W's van het verliezen van gewicht: wat, wanneer en waarom te eten. Ze beweren dat u het lichaam dat je altijd al wilde, terwijl nog steeds genieten van uw favoriete voedingsmiddelen en gebruik van zeer weinig beweging krijgen.

Dus hoe werkt het?

Nou, dit programma bestaat uit drie fasen die u moet doorlopen:

De eerste fase is de detox-fase. Gedurende deze drie dagen, wordt u eet alleen eiwittenen drinkwater. Je moet ook een wandeling van dertig minuten per dag.

De tweede fase wordt de Weight Loss Fase. Gedurende deze tijd, zal je eet eiwitten en weinig koolhydraten groenten. Je zal nog steeds het drinken van een grote hoeveelheid water gedurende de dag en nog zal lopen dertig minuten per dag. U verblijft in deze fase tot u bij een streefgewicht die u hebt ingesteld voor jezelf.

De laatste fase is het op gewicht blijven. Na het bereiken van uw streefgewicht, dan blijft uhier behoud wat je hebt bereikt. U wordt eten in een methode zeer vergelijkbaar met de tweede fase, maar zal het toevoegen van meer fruit. Water en de uitoefening eisen blijven hetzelfde.

Een goede zaak Vermeldenswaard is dat een keer per week je een vrije dag waar u kunt alles wat je wilt eten. Dit helpt om gemotiveerd te blijven. Ook zal je heel vaak zodat je niet hongergevoel ervaring eten.

Aan de positieve kant, dit plan is zeer gemakkelijk te volgen en bevat receptenvoor uw gebruik. Er is ook telefonische en online ondersteuning. Daarnaast wordt u eten zeer paar uur indien bewezen wordt dat de snelheid van uw stofwisseling.

Op de niet zo positieve kant, zal het moeilijk voor de meeste mensen om te eten en blijf op de Bodytrim programma. Ik heb ook bezorgdheid over de beperkingen van goede koolhydraten zoals groenten en low carb dieet kan vaak voelt u zich zwak en wankel zijn, Eindelijk is er geen variatie in de uitoefening regeling die zal resulteren in verveling.

HetBodytrim dieet heeft veel overeenkomsten met andere eiwitrijke, koolhydraatarme diëten. Dit dieet zal u helpen vet stal maar er is weinig hier dat je niet kunt plaatsen vinden andere voor minder geld.

Friends Link : Dust Collectors flixya.com/blog/trudyshubert flixya.com/blog/yolandaslees doloresfrederic.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s