3 Day Cardiac Diet Review

De 3 Dag Cardiac Diet komt vermoedelijk uit het ziekenhuis Birmingham in Alabama, daarom is het ook bekend als de Birmingham ziekenhuis dieet. Volgens rapporten, dieet plan was dit ontworpen voor het gebruik van patiënten die nodig is om te verliezen 10 pond gewicht snel op, zodat ze konden worden geopereerd.

De ware oorsprong van dit dieet zijn niet duidelijk en de Birmingham ziekenhuis niet verantwoordelijkheid te beroepen voor. Bovendien, het dieet lijkt nu te zijn gewordende spullen van internet legende als er versies van het op grote schaal bekend onder verschillende namen, met inbegrip van de Tonijn Diet, Baptist Hospital 3 dagen dieet, 3 dagen Marine Dieet, 3 dagen Leger Diet, Birmingham Cardiac Diet, Florida 3 dagen dieet, American Heart Association Diet, Alabama 3 dagen dieet, Ziekenhuis 3 dagen dieet, en nog veel meer.

Echter, er is een sterke overeenkomst tussen de menu's van deze verschillende versies ja, vooralle doeleinden, kunnen ze behandeld worden als hetzelfde dieet en opmerkingen van toepassing zijn op een wezenlijk van toepassing op hen allen.

Samengevat, de 3 Dag Cardiac Diet omvat menu plannen voor het ontbijt, lunch en diner voor een periode van drie dagen. De dagelijkse calorie-inname is ongeveer 1.000 calorieën, dus veel van het gewichtsverlies voordeel waarschijnlijk verkregen door de beperkte calorie-inname, hoewel sommigen beweren is dat het voordeel is te wijten aan een chemische reactie. Het eten van eenlage niveau van koolhydraten betekent ook dat het water wordt onttrokken aan het lichaam.

Voor het plan om resultaten te produceren, is het belangrijk om bij te blijven hydratatie niveau door het drinken van veel water: 6-8 kopjes wordt aanbevolen. Dit helpt ook de spijsvertering.

Een belangrijke bron van eiwitten voor de 3-daagse Cardiac dieet is tonijn. 1 / 2 kopje van tonijn wordt verbruikt op de eerste twee dagen, oplopend tot 1 kopje op de derde dag. Verscheidenheid en voeding is voorzien van kleine porties van groenten, grapefruit, banaan,kaas, eieren, crackers en toast. Koffie of thee is toegestaan bij de maaltijden. (Voor een uitgebreide menu, doe het snel vinden van mijn artikel, 3 Day Tonijn dieet – Menu en Dieet Plan ".")

Enige bezorgdheid over dit dieet voort uit de beperkte mate van calorieën en voeding. Zoals de calorieën die in dit dieet zijn zo laag, het is waarschijnlijk dat de volgelingen zullen niveaus voelen knagende honger en lagere energiekosten, met name door de derde dag. Vitaminen en mineralen zijn ook laag, zodatdat is waarschijnlijk een multi vitamine supplement dient te worden aanbevolen als een extra bron.

Met slechts drie kleine maaltijden per dag, kan je lichaam beginnen te erkennen dat slechts een beperkt voedselaanbod beschikbaar is en te compenseren door een verlaging van het metabolisme en de energie-niveaus om vetreserves besparen beginnen. Dit maakt het eigenlijk moeilijker om gewicht te verliezen en, samen met de gevoelens van honger, plaatsen van het lichaam extra onder druk.

De 3 Dag Cardiac dieet niet beweren dat geschikt is voor langetermijn gebruik en na 3 dagen dat u moet volgen een programma dat meer variatie biedt in de inhoud van de eiwitten, vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. Meer variatie zou het ook gemakkelijker maken om dit plan te volgen, evenals leuker.

Het is mogelijk het volgen van een snelle gewichtsafname plan dat een meer evenwichtige en gezondere assortiment van levensmiddelen biedt. In het bijzonder, een die is voorzien van een techniek die bekend staat als calorie verschuiven en houdt rekening met je eigen etenvoorkeuren zou een goede keuze.

Na de 3 Day Cardiac Diet biedt beperkte calorieën en voedingsstoffen voor het beoogde duur en het gewichtsverlies voordelen komen met een aantal risico voor de gezondheid als lichamelijke stress. Ook de voeding is niet een oplossing op lange termijn en de eventuele gewichtsverlies vermindering kan ook worden gecompenseerd door voedsel binging die ontstaat wanneer je eet-programma keert terug naar normaal. Een betere aanpak zou zijn om een dieet plan dat meer kans om te brengen ware te volgenvet verlies en zorgen voor een voortdurende, op lange termijn verlies van gewicht, samen met een slankere, trimmer, aantrekkelijker vorm van het lichaam.

Friends Link : Band Saw Blades Bit Sets Round Pipe flixya.com/blog/feliciajulianas

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s