Is de Dr Ian Smith 4 Day Diet werkt het?

Dr Ian Smith is dezelfde persoon die begonnen met de beroemde 50 miljoen pond uitdaging. Hij is nu terug met wat hij noemt de 4-daagse dieet. Het doel is te herprogrammeren je eten beter. In dit dieet ga je door 7 fases waar je wijziging van de types van voedsel dat je eet in elk. In dit artikel zullen we benadrukken elke fase de vraag te beantwoorden heeft de 4-daagse dieet werkt?

Elk van deze fasen laatste 4 dagen per

Fase 1: Dit is heteerste en moeilijkste meest beperkende fase die het meest discipline vereist. U bent drastisch aan het veranderen van uw eet-en dit is eigenlijk een uitmesten detox fase. Het idee erachter is dat je vanaf een schone lei en het opruimen van je hele systeem in de frisse start. Het vergt veel discipline, maar je kunt een aantal goede gewicht te verliezen in deze fase.

Fase 2: Dit is wanneer je begint te moeten aanleren nieuwe eten. Je eet gezond onverwerkte volkoren voedingsmiddelen engroenten. Deze fase duurt ook wel even wennen en je kunt soms het gevoel beroofd. Je leert om gezonder te eten en voel me nog steeds vol.

Fase 3: Dit is waar het wordt een beetje makkelijker, omdat je te voegen in eiwit. Vlees dat zijn mager en vis, melk en eieren worden op de lijst.

Fase 4: Dit is waar het leuk wordt en veel meer ontspannen. Hoewel u niet verondersteld om gek mag je vrij veel wat je wilt eten. Je mageten slechte levensmiddelen en niet zo streng voor jezelf te zijn voor de volledige 4 dagen. Wees voorzichtig niet om het gewicht hebt verloren weer op.

Fase 5: In deze fase ga je terug naar een beperkend dieet en voedsel menu.

Fase 6: Dit is een andere, meer rustige fase waar het je toegestaan om te eten meer en is minder streng.

Fase 7: In deze fase ga je weer, strikte om kilo's te verliezen die laatste paar.

Het grootste voordeel van dit dieet ishet ontbreken van herhaling. Je bent voortdurend veranderen van uw voeding en strengheid bij elke fase. Dit kan ook een nadeel als je altijd bezig met een jojo tussen voeding, fasen en strengheid!

Dit dieet wordt aanbevolen als je een moeilijke tijd na een reeks routine. Het is niet voor iemand die wil of niet goed met schema's.

Friends Link : Wood Fill flixya.com/blog/alisargaribay flixya.com/blog/barbarahiacyntz flixya.com/blog/blancasdamie

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s