HCG Side Effects

Mensen op dieet HCG kan maken over HCG bijwerkingen Voor degenen onder u die niet vertrouwd zijn met wat HCG is;. HCG is eigenlijk een afkorting die humaan choriongonadotrofine betekent Dit laatste hormoon is van nature geproduceerd in het lichaam van een vrouw als ze zwanger wordt. , en dit bepaald hormoon wordt in de urine. Sterker nog, over-the-counter zwangerschapstests test voor dit hormoon aan te geven of een vrouw is zwanger of niet. HCG is ook een hormoon dat wordtin het lichaam aanwezig wanneer een individu ontwikkelt een medische aandoening zoals kanker, en het zoeken naar het hormoon geeft een arts een indicatie of de patiënt een behandeling heeft ontwikkeld een voorwaarde verder dat vereist. slot HCG wordt gebruikt als een dieet hulp en dit heeft getrokken veel aandacht aan de mogelijke HCG bijwerkingen die zich kunnen voordoen.

HCG is momenteel ingeroepen als een medicijn voor vruchtbaarheid en het wordt ook gebruikt om veilig te bevorderen van de productie vantestosteron bij mannen. Dit hormoon wordt verder gebruikt voor gewichtsverlies inspanningen met aanzienlijk succes. In de vroege jaren 1950, een arts uit het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat injecties en orale supplementen van het HCG hormoon bijgestaan lijners in het beheer van een super lage calorie dieet en dat HCG injecties blijken te zijn uitstekende werk als een eetlustremmer. Experts beweren dat een individu kan gemakkelijk dagelijks handhaven van een dieet bestaande uit zo weinig als 500 calorieënzonder ervaren enorme honger.

De bijwerkingen van gebruik van HCG zijn zeldzaam. De HCG bijwerkingen zal men in de gaten te houden voor onder meer het ontstaan van hoofdpijn, prikkelbaarheid, rusteloosheid, lichte vasthouden van water, tederheid van borstweefsel, zwelling van de injectie gezicht, en depressie. Er zijn een aantal zeldzame, ernstige bijwerkingen en die de ontwikkeling van ovariële hyperstimulatie bij vrouwen op te nemen. De laatste voorwaarde vereist onmiddellijke medische behandelingen gaat vergezeld van de volgende symptomen: enorme pijn in de regio van het bekken, de zwelling van de voeten, benen en handen, buikpijn, zwelling, ademhalingsproblemen, diarree, braken, misselijkheid, een afname van plassen, en gewichtstoename . Als een gebruiker van HCG producten toelichting van bijwerkingen is het raadzaam dat hij of zij niet langer gebruik van de producten onmiddellijk en dat hij of zij op zoek gaan naar de bijstand van een arts.

Friends Link : Tile Cutters Vacuum Dust Collector Accessories flixya.com/blog/czeslawajuliam

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s