Steekproef Dieet Om cholesterol te verlagen – Wat te eten

Een monster dieet het cholesterol te verlagen is het belangrijk om te bepalen hoe je lichaam reageert op verschillende cholesterolverlagende technieken voorgesteld door experts. Kortom, een monster dieet het cholesterol te verlagen betreft het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen en verhoging van de inname van anderen. Combineren van deze technieken kunnen leiden tot aanzienlijke dalingen van cholesterolgehalte in het bloed, met zelfs tot 20%.

1. Ontbijt

Een goed ontbijt voor je monster dieet het cholesterol te verlagenmoet ook havermout of haverzemelen en fruit. U kunt wisselen met graan-en vetarme melk of volkoren producten, zoals tarwe brood. Als u gebruik maakt boter of margarine, kunt u deze wilt vervangen met sterol-verrijkte margarine, plaats. Voor de drankjes, kunt u sterol-verrijkte sappen, magere melk of water. Vitaminesupplement kan ook worden genomen in de ochtend.

2, Lunch

Uw lunch voor een monster dieet het cholesterol te verlagen moet de vette vis, zoals tonijn,makreel of zalm, die is gebraden, gestoomd of gegrild. Het kan worden afgewisseld met mager vlees, met vet minder dan 10%, of gevild pluimvee. Deze moeten worden opgesteld met een minimale olie, zoals koolzaadolie. U kunt ervoor kiezen om ze te combineren met rijst of volkoren brood en groenten. Vers of uit blik vruchten, of magere yoghurt, kunnen worden genomen voor het dessert.

3. Snacks

Health snacks die u kunt dieet op te nemen in uw steekproef om cholesterol te verlagen zijn ongezouten noten, zoals walnotenen amandelen en zaden, zoals zonnebloempitten. Sojaproducten, zoals soja-hamburger, zijn ook gezonde alternatieven voor reguliere snacks.

4. Diner

Diner voor een monster dieet het cholesterol te verlagen moet worden enigszins vergelijkbaar met de lunch. U kunt beginnen met een low-calorie salade in combinatie met een low-fat dressing. U kunt dan wisselen tussen vis, mager vlees en gevild pluimvee. Experts raden aan om minstens 5 porties fruit en groenten per dag.

Dit is een overzicht van wat eenmonster dieet het cholesterol te verlagen moet bevatten. Weten het principe achter het dieet is het allerbelangrijkste. Dit stelt u in staat op een dieet te veranderen en geef uw ras aan.

Friends Link : Specialty Tools flixya.com/blog/alfonsczeslawag flixya.com/blog/augusthenrykw

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s