Lap Band Dieet En Lap Band Chirurgie – De voors en tegens

Obesitas als een medische aandoening kan nu worden aangepakt door Lap-band chirurgie en een ronde band voeding na de operatie.

Lap-band chirurgie – The Basics

In de schoot band chirurgie een verstelbare maagband wordt geplaatst op het bovenste gedeelte van de maag. De procedure wordt beschouwd als eenvoudig en duurt slechts een paar uur.

Een patiënt kan naar huis gaan onmiddellijk daarna en kan blijven normale activiteiten 3 tot 4 dagen na de ingreep, met uitzondering van een: eten. De patiënt ondergaatverschillende fasen van het dieet tot de buidel gevormd tijdens de operatie is volledig genezen.

Lap Band Dieet Fasen

De Lap-band dieet bestaat uit drie fasen: (1) vloeibare voeding fase, (2) puree voeding fase en (3) regelmatig dieet fase. Het duurt vier tot zes weken voordat men kan hervatten dagelijks eten van routine. Patiënten zijn meestal geadviseerd de beperkte hoeveelheden voedsel die zij kunnen nemen en wat voor soort voedsel dat ze kunnen hebben.

Vloeibare voeding

Hetvloeibare voeding fase duurt meestal twee weken, wanneer de patiënt eerst is toegestaan om vloeistoffen slok alleen duidelijk. Dit omvat bouillon van kip-en rundvlees, verdunde vruchtensappen als appelsap en niet-koolzuurhoudende dranken.

Een volledige vloeibare voeding volgt waaronder room soepen, shakes, melk, yoghurt en magere bouillon. Koolzuurhoudende drank dient echter te worden vermeden, omdat het veroorzaakt een opgeblazen gevoel, gas en pijn.

Gepureerde Dieet

De gepureerde voeding fase duurt voortwee weken en omvat voedingsmiddelen – meestal een hoog eiwitgehalte – die kunnen worden gepureerd en gehakt in kleine, fijne stukjes.

Gewone voeding

Op de vijfde en zesde week na de operatie, bedragen van zacht voedsel zijn klein aan het dieet toegevoegd. Het voedsel lijst bevat groenten en fruit, magere eiwitten, koolhydraten en vetten. Vezels, vlees en brood zijn echter nog steeds niet toegestaan.

Gedurende de dag, patiënten nemen hun gebruikelijke drie maaltijden, maar doen dat slechts in kleine porties enmet geen andere maaltijden tussendoor. Patiënten wordt geadviseerd om hun voedsel te kauwen heel langzaam, te stoppen met eten wanneer volledige en voldoende drinkt dagelijks.

Lap-band chirurgie heeft een aantal voordelen en nadelen.

Een voordeel van Lap-band chirurgie is dat dit gebeurt door middel van laparoscopische chirurgie en wordt beschouwd als een poliklinische procedure. De patiënt kan direct naar huis gaan na de operatie.

Het is niet zo pijnlijk als andere andere procedures en de normale activiteiten kunnen hervat na 3 tot 4 dagende operatie. Het zal echter, meer dan 4 tot 6 weken voordat de patiënt kan hebben regelmatige maaltijden.

Een ander voordeel van de ronde band chirurgie is dat het wordt beschouwd als een lager risico op infectie hebben. Als de maag vol is, de inhoud ervan niet lekken in de andere delen van het lichaam, in plaats daarvan is opgenomen in een klein zakje.

Echter, schoot band chirurgie heeft ook nadelen. Het is niet voor iedereen en er zijn strikte leeftijd beperkingen, dat wil zeggen, kan alleen worden gedaan voor personen 8jaar en ouder, maar niet meer dan 50 jaar oud.

Als u overweegt met rondetijd band chirurgie, moet u lezen en begrijpen van de procedure met inbegrip van de Lap-band dieet dat je moet op de voet volgen zeer na een succesvolle operatie. Je moet ook leren over de gevolgen van het hebben van de ingreep als een keer gedaan, de ingreep kan niet ongedaan worden gemaakt.

Visit : Screwdriver Bits Knife Sheaths flixya.com/blog/feliciajulianas flixya.com/blog/adambronislawaq

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s