Originele koolsoepdieet Recept

De oorspronkelijke kool soep dieet recept is bekend om zijn vermogen om gebruikers in staat om kilo's te verliezen ten minste tien in 7 dagen. Het dieet bestaat uit het eten van voedingsmiddelen op basis van een 7-dagen plan, evenals consumeren onbeperkte hoeveelheden koolsoep. Het dieet opgenomen in het dieet plan calorieën bevat zeer weinig en kan worden gekookt met behulp van een verscheidenheid van verschillende kruiden en groenten. Aangezien het grootste deel van voedsel verbruikt tijdens het dieet is de soep, is het belangrijk omkies een recept dat je lekker, zoals u zult moeten eten dit voor 7 dagen. Omdat iedereen verschillende smaken en voorkeuren, zijn er een aantal verschillende recepten die kunnen worden uitgeprobeerd en gebruikt.

Hier zijn enkele recepten gebruikt voor de kool soep dieet.

1 bosje basilicum

3 eetl. olijfolie

1 kleine kool of spitskool

3 wortelen

5 stengels bleekselderij

1 jonge venkel

zout, peper

5 kopjes groentebouillon

1 kopje vetarmeyoghurt

sap van 1 citroen

1 eetl. pecorino

Stap voor stap van de oorspronkelijke kool soep dieet recept:
Was Basil, pick bladeren en meng met 2 eetlepels olijfolie en een snufje zout. Laat de basilicum samenstelling te bevriezen gedurende tien minuten en dan meng het superfijne met een staafmixer.

Was kool, wortelen, selderij en venkel en spleet. Verhit 1 el. olijfolie in een grote pot. Voeg ook wortelen, selderij, venkel en en ten slotte de kool strip en zweten het allemaal samen. Breng op smaak met zout enpeper en vul met de groentebouillon.

Kook de soep voor de korte (7-8 minuten) neem het dan weg van uw kookplaat. Roer de magere yoghurt. Smaak met citroensap, zout en peper en laat het 2-3 minuten te brouwen op uw hete plaat (uitgeschakeld). Bij het serveren, strooi er wat pecorino op uw soep voor een grote lekker.
Het dieet helpt je verliest 2-3 pond per week, indien correct gevolgd. Maar zoals elk dieet het eten van dezelfde herhaling van voedsel is saai en makkelijk te geven op.Een manier om het gemakkelijker maken om zich aan het dieet is om te proberen het dieet met vrienden. Dat geeft je meer motivatie niet op te geven.

U zult genieten van de originele voeding als je aanpassen aan je smaak. Gebruik uw favoriete soort van kool, voeg kruiden u wilt en passen de dierenarts aan te passen. Door met hete caloriearme soep verkrijgbaar alle tijd die je zult kunnen om jezelf te helpen om een bowlful sot hoed je gaat vol en niet snack op meer ongezonde dingen.

Thanks To : Screwdriver Bits Shapers Lubricants doloresfrederic.livejournal.com norbertsclar.livejournal.com flixya.com/blog/jacekantonir

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s