South Beach Dieet en Diabetes – Schakelen Lifestyles

Is er een verband tussen het South Beach dieet en diabetes?

Deze medische aandoening is een chronische aandoening waarbij het niveau van de suiker of glucose in het bloed steeds hoog of verhoogd. Glucose in het bloed is een belangrijke bron van energie voor het lichaam om de lichamelijke functies uit te voeren.

Op een gezond niveau van het lichaam van suiker, onze lichamen zijn in staat om goed te functioneren. Wanneer dit niveau consequent verheft of afschrijft, metabole processengetroffen waardoor complicaties die de nieren, het hart, bloedvaten en zenuwen, en zelfs de ogen kunnen aantasten.

Een kwestie van levensstijl

Tot op heden is er geen remedie bekend voor diabetes, en de meeste medische behandeling van deze aandoening is afhankelijk van aanpassingen van de levensstijl, zoals dieet te ondersteunen, lichaamsbeweging en insuline-injectie. Vanwege dit, is diabetes gezegd dat het een "lifestyle" ziekte. Het laatste nieuws is echter dat het South Beach dieet mogen alleen met de juistebenadering te nemen in het tegengaan van de schadelijke effecten van het 'westerse' levensstijl.

Het was cardioloog dr. Arthur Agatston van Miami, Florida, die begonnen met de zogeheten South Beach dieet. Het is een dieet plan dat en benadrukt het verbruik van "goede koolhydraten" "goede vetten." Het werd voor het eerst ontwikkeld voor hartpatiënten gebaseerd op de wetenschappelijke diëten onderzoek van Dr Agatston.

Het basisprincipe rond het South Beach dieet betreft de excessieve consumptievan de zogenaamde slechte koolhydraten gevonden in koolhydraten met een hoge glycemische index, die een insuline-resistentie syndroom ontstaat, wat resulteert in het onvermogen van de insuline om goed te kunnen verwerken vet of suiker.

Slechte vetten Versus Goede vetten

Dr Agatston geloofde ook dat de consumptie van "slechte vetten", zoals verzadigde en transvetten verhoogt het risico op hart-en vaatziekten. Om te voorkomen dat deze voorwaarden mogelijk, het South Beach dieet vermindert het verbruik van zowel slechtevetten en koolhydraten en stimuleert het eten van goede vetten en koolhydraten.

Recente statistieken tonen aan dat de incidentie van diabetes is significant hoger in de ontwikkelde landen, waar mensen wonen een snelle leven. Dit toont het verband tussen een levensstijl aangegeven door stress, de consumptie van verwerkte levensmiddelen en het gebrek aan gezonde voeding, en de concentratie van de gevallen van diabetes.

Terwijl op het moment dat een directe genezing van diabetes moeten nog worden ontdekt, zou de behandeling van diabetes te betrekkenveranderende levensstijl patronen die de stofwisselingsziekte verergeren. Dit vooral gaat veranderen eetgewoonten en eetpatronen.

Een gezonde voeding is een belangrijke bondgenoot in de strijd tegen diabetes. Het veranderen van levensstijl patronen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van welvaartsziekten, zoals diabetes. Een voorbeeld van zo'n een gezond eetpatroon is het South Beach dieet. Door het verminderen van het verbruik van zowel slechte vetten en koolhydraten en het stimuleren van de inname van goede vetten en koolhydraten, kan men gewicht te verliezen en houden ook een gezond niveau van het lichaam glucose.

Slechte koolhydraten Too?

Net als de meeste dieet plannen, het South Beach dieet onderscheidt food producten in goede en slechte koolhydraten op basis van de glycemische index of het patroon, die bloed geeft de snelheid waar en wanneer verteerd voedsel van kunnen verhogen niveaus glucose in het.

Het consumeren van slechte koolhydraten, volgens de South Beach> Dieet, veroorzaakt een toename van afgifte van insuline en maakt een hongeriger voelen, wat resulteert in te veel eten en te krijgen in lichaamsgewicht. Verhoogd lichaamsgewicht maakt een persoon gevoelig voor diabetes. Vanuit dit perspectief, een South Beach dieet is een goede manier te plannen handhaven van een gezond dieet maaltijd.

Sommige mensen blijven echter sceptisch over South Beach dieet 's de mogelijkheid om personen te helpen met diabetes. Een aantal van diabetische specialisten geloven dat de glycemische index werktwijzen niet op een belangrijke rol bij het beheersen van gewicht. Het is veeleer de hoeveelheid koolhydraten dat gewicht beïnvloedt.

Een verandering van perspectief

Net als een gezond dieet plan, het South Beach dieet benadrukt een permanente verschuiving in iemands eten houding, te kiezen uit een breed scala van gezonde voeding en het creëren van een maaltijd plan met gemak en flexibiliteit. Het moedigt eten van de hele granen en groenten samen met een ruime hoeveelheid mono-enmeervoudig onverzadigde vetten zoals omega 3 vetzuren die kan worden gevonden in vis. Consumptie van verwerkte voedingsmiddelen, vlees met een hoog vetgehalte, en verzadigde vetten wordt sterk afgeraden.

John Kenneth Galbraith, een hedendaagse schrijver en auteur van het boek The Affluent Society, schreef: "Meer sterven in de Verenigde Staten van teveel eten dan te weinig." Duidelijk of het South Beach dieet aanzienlijk vermindert of rechtstreeks de gevolgen van diabetes en helpt controle glucosebinnen een gematigd niveau, blijkt duidelijk dat wat voor soort, hoeveel en op welk tijdstip eten we sterk kunnen beïnvloeden het risico op welvaartsziekten zoals diabetes. Door te kiezen voor een gezond eetpatroon, zoals het South Beach dieet, het voorkomen van diabetes kan het net worden gecontroleerd.

Tags : Kick Plates Switches flixya.com/blog/brygidajoannax flixya.com/blog/czeslawjozefatn

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s