Raw food dieet – de beste gewichtsverlies dieet?

De nieuwste en meest populaire gewichtsverlies trend is het volgen van een rauw voedsel dieet. Ruwe supervoeding vormen vaak de basis van het dieet. Voedingsmiddelen zoals Maca, goji bessen, cacao en kokos zijn allemaal voorbeelden. Wat is het rauw voedsel dieet over? Kan hij voldoen aan de belofte als de beste gewichtsverlies dieet? En, zal het verbeteren van uw gezondheid?

De typische raw food dieet bestaat voornamelijk uit rauwe groente en fruit. Het is veganist en de producten biologisch waarmogelijk te maken. De premisse is dat als er eten is gekookt, voedingsstoffen worden afgebroken en het is enzymen 'vernietigd. Enzymen van vitaal belang zijn om te helpen het lichaam goed te verteren voedsel.

Net als de meeste mensen die ik ben sceptisch over de eventuele nieuwe dieet 'rage'. Fantastische resultaten zijn altijd luidde, maar het echte leven uitkomsten kunnen vaak heel anders zijn. De traditionele paradigma gewicht maakt logisch voor mij. Als je verbranden meer energie dan u verbruikt, zult u versa gewicht te verliezen en andersom. Naar aanleiding van dit beginsel nietconsumeren genoeg calorieën zal leiden tot een laag energieverbruik.

Ondanks deze orthodoxie, zijn mensen die overwegen dit de beste gewichtsverlies dieet zonder zich om calorieën te tellen.

Op een raw food dieet, calorieën tellen is niet vaak een prioriteit. Meer consumeren is aanvaardbaar omdat het lichaam efficiënter kunnen omgaan met de gezonde eigen risico.

Moderne westerse diëten, vol overdreven bewerkte voedingsmiddelen, kon niet meer verschillen van de raw food dieet. Koken en recooking is eenessentieel onderdeel van de voorbereiding van verwerkte voedingsmiddelen. Additieven, zoals zout en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd aan smaak te geven en te verlengen houdbaarheid. Het lichaam is onder nog meer stress door deze.

In mijn opmerkingen, doe ruwe foodists lijken een hoog niveau van gezondheidsbescherming vertonen. Ze lijken in het algemeen meer energie, hebben een duidelijke huid en hebben zelden problemen met het gewicht. Er lijkt tot op zekere verschil tussen hen echter worden. Sommige raw food dieet zijn zwaar in ruwe oliën zoals, zoals noten kokosolie enavocado. Deze vetten zijn van vitaal belang, maar mensen die meer dan ze verbruiken niet altijd de extreme voordelen als anderen ervaren.

Het is heel gebruikelijk voor ruwe foodists te hebben verloren drastische bedragen van gewicht. Slanke mensen hebben soms verloren meer gewicht dan gewenst, gedurende de eerste paar weken na de overgang. Dit is te wijten aan het lichaam die enige tijd aan te passen aan het nieuwe dieet. Onze spijsvertering kan in eerste instantie moeite om de extra werkzaamheden die noodzakelijk zijn door deze hendelvoedingsmiddelen.

Om samen te vatten, heb ik verrast door mijn ontmoetingen met rauwe foodists. Ze lijken allemaal zeer gezond en vallen binnen het aanbevolen gewicht. Mijn aanbeveling aan iedereen de overgang is om langzaam te benaderen. Het veranderen van uw levensstijl op een raw food dieet vergt wel wat tijd uit te voeren. Uw kansen op succes lijken te veel hoger wanneer deze verandering geleidelijk is.

Tags : Hoses Stands mariesbertie.blog.com polosemmas.livejournal.com flixya.com/blog/henrykaalfonss

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s