Dieet te helpen elimineren Angst

Water

Er is geen snellere manier om algemene angst te verminderen dan het hebben van goede eet-en drinkgewoonten. Een van de meest gemakkelijk te implementeren en doeltreffende toevoegingen aan uw dieet is zoet water -. Water is een grote quencher van dorst, maar wat nog belangrijker is hier – Het is een handig hulpmiddel als een angst genezen.

Bijna elke functie van het lichaam wordt gecontroleerd en gekoppeld aan een efficiënte doorstroming van water door ons systeem. Water transporteert hormonen, chemischeboodschappers, en voedingsstoffen naar de vitale organen van het lichaam. Als we hier niet aan houden ons lichaam goed gehydrateerd, kunnen ze reageren met een verscheidenheid van signalen, zoals angst, die wij zouden nooit denken gerelateerd zijn aan onze slechte drinkgewoonten.

Dieet om angst te elimineren: Water Hier zijn enkele interessante informatie over water:

1. Vijfenzeventig procent van de Amerikanen chronisch uitgedroogd.

2. In 37% van de Amerikanen, de dorst mechanisme is zo zwak dat het vaak wordt aangezien voorhonger.

3. Zelfs milde uitdroging zal vertragen iemands metabolisme zo veel als 3%.

4. Een glas water zal afsluiten om middernacht hongeraanvallen voor bijna 100% van de lijners bestudeerd in een universiteit van Washington studie.

5. Gebrek aan water is de # 1 oorzaak van vermoeidheid overdag.

Regelmatige vers drinkwater is een essentieel ingrediënt voor uw dieet bij het bekijken van angst geneest. Als we uitgedroogd bent, kunnen onze cellen zich dit op een moleculair niveau en dit te communiceren naar deonderbewustzijn als een onderliggende subtiele angst. De sleutel tot herstel van het evenwicht een tekort van vloeistoffen is om dagelijks te drinken acht glazen van zoet water.

Hebt u gemerkt dat de gevolgen van uitdroging op je emoties voor? Als u ooit geleden aan een ernstige kater van een avondje uit op de tegels, zult u begrijpen het gevoel van uitdroging maar al te goed. Katers het gevolg zijn van uitdroging en verstoring van de elektrolytenbalans. Ik ben zeker dat velen van u bekend bent met de neiging te hebben wat bekend is gewordenals 'de kater angst. " Dit is een verhoogd gevoel van angst en gespannenheid dat de resultaten van de uitdroging veroorzaakt door een kater. De zekerste manier voor iemand die lijdt aan angst te ervaren een paniek aanval is om buitensporige hoeveelheden alcohol te drinken en voor de kater te zetten in de volgende dag wachten. Water is een geweldige remedie voor angst in deze bijzondere situatie.

Het is belangrijk om te beseffen dat uitdroging is een factor die bijdraagt aan angst en dat een dieet te helpenelimineren angst zou moeten bevatten een ruime hoeveelheid vers water. Persoonlijk heb ik gevonden dat niet alleen regelmatige inname van water niet af te weren subtiele gevoelens van angst zo sterk te helpen als een remedie voor angst, maar het is ook ongelooflijk effectief voor de bouw van het uithoudingsvermogen en het vermijden van vermoeidheid.

Dieet) helpen elimineren Angst Dieet (Eten gemiddeld, de meeste mensen hebben een zeer zure voeding, dat resistentie resulteert in niet alleen een lagere te benadrukken, maar om een verscheidenheidvan ernstige gezondheidsproblemen. Uw dieet is iets wat je kunt onmiddellijk onder controle en u helpen uw middelen van angst geneest. Als je meester je dieet, alleen niet verbetert u uw algehele welzijn, maar ook de opbouw van een positieve mentale houding, die zegt: "Ik ben in controle over mijn lichaam."

Als onze interne milieu te zuur is, kan dit overdrijven geen angst hebben we kunnen ervaren. Het lichaam is in een grotere staat van de gezondheid wanneer het isintern gebalanceerd. Wat nodig is om het lichaam van de interne pH-balans te brengen aanvaardbare parameters. De eliminatie van hoge angst is niet eenvoudig, tenzij u houdt een alkalische evenwicht in het voedsel dat je eet. Als je eten te zuur is of u geniet van grote hoeveelheden voedsel, kan je lichaam niet functioneren op zijn best. Het zal moeite hebben met het elimineren toxines uit je lichaam, en zullen minder van een bufferzone aan stress, waardoor je het gevoel kwetsbaar en geschud wanneer angststakingen.

Levensmiddelen zoals zout, suiker en geraffineerde of bewerkte producten een lagere weerstand van je lichaam, terwijl levensmiddelen zoals groenten en fruit te verhogen is. Zoals u controle over uw lichaam nodig heeft, helpt u uzelf en geleidelijk aan een lichaam dat niet bedreigd voelen door een aanval van hoge angst te bouwen.

Eiwitten, noten, granen en zuivelproducten (met uitzondering van yoghurt) samen met alcohol, suiker en zout zijn zure voedingsmiddelen.

Groenten, fruit en sappen, zijnalkalisch.

Dieet te helpen elimineren angst

Voor een optimale balans moet je een 80% alkalische dieet. Dit betekent concentreren op fruit en rauwe groenten met behulp van eiwitten in kleine hoeveelheden voor als je energie nodig. Een persoon met een goed dieet moet slechts 50 gram eiwit per dag. Deze moet bestaan uit 7 ounces van dierlijke eiwitten (of een vegetarisch equivalent) of 36 gram van de goede yoghurt. De rest van je dieet te helpen elimineren angstmoet worden alkaline (moet je een zeer zware of fysieke bezetting kunt u meer dan 50 g eiwit per dag nodig hebt). Hieronder vindt u een uitgebreidere lijst van alkalische voedingsmiddelen die zal helpen om meer balans aan uw dieet en u helpen te genezen uw angst gemakkelijker.

Dieet een dieet helpen elimineren AnxietyA te helpen elimineren bevatten angst moet …. Pastinaken Rutabagas Bloemkool Paddestoelen Sperziebonen Groene Erwten White Aardappelen Tomaten honingmeloen CantaloupeLimes Tangerines Aardbeien Ananas Sinaasappelen Druiven Abrikozen Bramen Frambozen Perziken Peren Appels bonen, gedroogd Gedroogde vijgen gedroogde dadels Bananen Rozijnen Avocado Pruimedanten Bataten Watermeloenen honingmeloen Amandelen Millet Melasse Beet Groenen Selderij Chard Leaves Waterkers Zuurkool Sla Green Limas Komkommers Radijs kool Broccoli Beets spruitjes Wortelen Groen sojabonen rauwe spinazie

Dieet te helpen eliminerenMineralen angst om angst te helpen genezen

Minerale winkels in uw lichaam hebben een bufferende werking op zuur en de neiging om de zuurgraad in de interne omgeving alkalize. Lage of gebrekkige minerale winkels kan leiden tot lichamelijke zure pH. De bufferende werking van minerale winkels houdt de pH in de richting van de gezonder en licht alkalisch kant van de pH-schaal. Deze buffer is delicaat evenwicht en kan je verstoord onder minerale-deficiënte voorwaarden. Zowel het zuur enminerale residuen worden verwijderd door middel van de urinewegen. Na verloop van tijd, dit put de minerale winkels als ze niet vervangen. Dit is de reden waarom we moeten ervoor zorgen tot een niveau te krijgen adequate mineraal in een goede voeding te helpen angst te elimineren. Als we niet adequaat niveau te krijgen door middel van het fruit en de groenten die we eten, dan moeten we een goede kwaliteit aan te vullen mineralen gebruiken om onze inspanningen om angst te genezen steun.

Voedingsstoffen die centraal staan in het lichaam te helpen omgaan met stress omvattenB-complex, rauwe bijnier concentraat, gedroogde lever, lijnzaadolie, en colloïdale mineralen. Een evenwichtige B-complex vitamine supplement is van essentieel belang in de normale hypofyse en bijnier functie. Zonder B-complex, zullen deze klieren produceren geen adequate hormoonspiegels.

Mineralen zijn absoluut noodzakelijk in de normale lichaamsfuncties waaronder autonome zenuwstelsel functie. Een goed voorbeeld van het belang ervan wordt aangetoond door de rol van een mineraal, zoalsmagnesium, speelt in lichamelijke functioneren. Magnesium is instrumenteel in meer dan 270 biochemische reacties in het lichaam. Het helpt ook reguleren van de pH (zuur-base-evenwicht) van de menselijke fysiologie. Het menselijk lichaam functioneert binnen een zeer smalle pH-bereik. Natrium en kalium zijn essentieel in het zenuwstelsel functioneren. Zonder een van hen, zou ons zenuwstelsel er een onwerkbare situatie en we zouden sterven. Deze mineralen zijn meestal van nature in het fruit dat we eten. Echter, het mineraalgehalte in defruit is afgenomen door de jaren heen uit de uitputting van de bodem. Daarom kan het nodig zijn om supplementen te nemen minerale als onderdeel van een dieet te helpen elimineren angst.

De waarheid is dat het kan erg moeilijk zijn om kalmte en het vertrouwen in uw vermogen om alles wat het leven bij te werken gooit je weg als je lichaam is ondervoed of een tekort aan vitale levensmiddelen. Kijk na de behoeften van uw lichaam, en je zult het versterken van uw lichaam in staat is om angst en paniek te genezenaanvallen.

Ik ben ervan overtuigd de komende vijf tot tien jaar, definitief verband zal een worden gemaakt tussen voeding en het helpen genezen angst. Er zijn enkele zeer interessante onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd in 2004 naar het verband tussen de verbetering van schizofrenie drastisch met behulp van een gluten-vrij dieet. Hoewel schizofrenie heeft niets te maken met angst of paniekaanvallen, het is een voorbeeld van hoe de wetenschap is nu op zoek naar levensmiddelen en hun verbinding met onze mentalegezondheid.

http://www.panic-and-anxiety-attacks.com/ dieet-to-help-weg-anxiety.html

See Also : Masonry Hammers Mail Slots flixya.com/blog/yolandaslees

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s