HCG dieet op de Morning Show – veilig en effectief of gevaarlijk? Does It Matter?

The Morning Show met Mike en Juliet onlangs werd gekenmerkt door een segment op het HCG dieet – dat regime gaat injecties van HCG (Human choriogonadotropine) Hormoon en een 500-calorie per dag dieet. Zoals met elk dieet plan, waren er deskundigen aan beide zijden van de kwestie, en, zoals bij elk dieet discussie tussen deskundigen, het punt werd gemist – het opnieuw. Het punt blijft: Er is maar een manier om effectief en duurzaam uw gewicht te verminderen, en het is niet met een> Dieet of plan. Diëten werken gewoon niet, en als het niet werkt, de veiligheid niet moet worden een probleem. Waarom verspil je tijd, energie en geld om dingen te doen die niet werken, wanneer je zou kunnen leren over wat werkt?

HCG, net als elke andere voeding te verhelpen, wordt gebruikt met gemengde resultaten – en gemengde meningen. Hetzelfde geldt voor elke drug, en de tegenstanders vaak beginnen als voorstanders – en vervolgens ervaring op falen of ontgoocheling. Of, wanhopige mensen, die hebben alles geprobeerdanders en mislukt, last hebben van de resultaten en zweren bij deze nieuwe wonder-cure – pas enige tijd later, toen de hype die is overleden en hun "voorwaarde" is teruggekeerd in meerdere of mindere mate. Verder, placebo-studies bieden een zeer krachtige boodschap die niet gericht op een bepaald agendapunt, dat bericht: "Voor veel mensen maakt het niet uit wat er in de pil, een aanzienlijk percentage van de mensen zullen profiteren van het nemen van suiker-pillen, ongeacht hun aandoening of probleem. " Moeten we niet uitzoekenuit hoe je in die groep?

Ik las een brief op een HCG website van een dame die zweert bij HCG zonder te luisteren naar de realiteit van wat ze zegt. Haar brief begint door te zeggen dat ze nodig had om 60-kilo's te verliezen, en na het nemen van HCG injectie, ze verloor 50-kilo en was tevreden. Maar toen, drie jaar later, moest ze 40-kilo's te verliezen, en, wat denk je … HCG weer werkte! Zo goed, in feite, dat een paar jaar later, toen ze nodig had om 80-kilo's te verliezen, was ze in staat om – voor een tijdje -maar aangezien de orale HCG niet zo goed werkt, moet ze weer te verliezen dat de 80-pond … Dus, in een periode van ongeveer 10-jaar, of minder, ze ging van 60-kilo overgewicht tot 10-kilo overgewicht tot 40-kilo overgewicht aan haar "ideaal?" gewicht tot 80-kilo overgewicht terug naar "iets minder dan dat" en terug naar 80-kilo overgewicht – die vermoedelijk is waar ze was toen ze haar getuigschrift over hoe goed werkt HCG schreef! Ik weet niet wat haar definitie van "succes" is, maar dit is typisch jojo-dieet – geen succes. Ze begon 60-kilo overgewicht, en na enkele ups en downs, ze is nu 80-kilo overgewicht. Maar de drug is een wonder?

De enige manier om het loslaten van ongewenste gewicht is verhuurd aan-go van ongewenste emotionele bagage,-loslaten van angsten en zorgen, het loslaten van schuld en schaamte, het loslaten van zelf-haat en zelfhaat, en laat -go van de gekke overtuigingen over voedsel, vet, gewicht en dieet, dat de "instelling" heeft u genoeg van al uw leven. Kijk in de spiegel. Rondkijkenje. Wat je hebt gewoon verteld is niet een nauwkeurige perspectief op de werkelijkheid, maar gewoon niet het werk van de manier waarop ze zeggen dat het doet. Het is niet wat je eet dat is het maken van je vet, het is wat je aan het eten. De meeste mensen zeggen, "Ik zal blij zijn als ik dit extra gewicht te verliezen," maar de waarheid is, dit soort "geluk" zal zo lang duren als je het gewicht af te houden. Ware geluk te vinden, echter, kan het grootste gewicht-reductie plan ooit te worden, en er zijn technieken nu beschikbaar die u kunnen helpen releasede programmering die "onder-up" uw geluk in de eerste plaats – het vrijmaken van je aan de manier waarop je wilt leven wonen.

Er zijn verschillende change-technieken die vandaag beschikbaar zijn die u kunnen helpen laat-van ongewenste ponden te gaan door u te helpen-loslaten van ongewenste gedachten en emoties. Velen van hen kunnen snel en gemakkelijk te leren – gratis! En, zijn velen van hen gebruikt door gewicht-verlies goeroes zoals Paul McKenna, evenals het succes goeroes, zoals de docenten featured in "The Secret". Als u wilt rage proberendiëten en drugs, dat is jouw keuze, maar je bent het aan jezelf om ten minste eerst proberen iets dat gratis, gemakkelijk en veilig is. Methoden zoals EFT, De Z-Point-proces, en TAT, zijn met succes gebruikt voor meer dan een decennium, en zij hebben elk geproduceerd vele "permanente" successen. Ik persoonlijk heb verloren 55-pond (slechts een keer – niet over en …) met behulp van het gebed, begrip, vergeving en de technieken hierboven vermeld. Dat was 5-jaar geleden, en ik heb niet mijn dieet, of lichaamsbeweging -gewoon mijn perspectief en overtuigingen over voedsel en mijn lichaam. Met andere woorden, veranderde ik mijn lichaam door eerst het veranderen van mijn denken en dan de rest natuurlijk gebeuren.

Related : C Clamps flixya.com/blog/agnieszkabrygid

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s