Colitis Ulcerosa Dieet Aanbevelingen

Als u op zoek bent naar informatie over een effectieve colitis ulcerosa dieet, kan je jezelf erg in de war. Er is geen dieet voor colitis ulcerosa dat is overeengekomen door alle beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De meeste eten plannen die worden aangeboden als een colitis ulcerosa dieet werden ontworpen door degenen die lijden aan de ziekte of degenen die hen liefhebben. Een man die verkoopt een kookboek voor zijn colitis ulcerosa dieet plan zegt dat hij werd verteld door een arts van "Oosterse geneeskunde" (zijn woorden, niet de mijne) dat hij geen vlees, geen vis, geen eigeel, geen fruit en geen noten eten. Terwijl een ander dieet voor colitis ulcerosa controle, ontwikkeld door een arts en een biochemicus beveelt vlees, vis, eieren, vruchten en noten. Het kan verstandig zijn en het meest effectief op dieet ontwerp uw eigen colitis ulcerosa, rekening houdend met alle bekende voedselallergie of-gevoeligheden.

Een symptomen en eetdagboek kan nuttig zijn om te gebruiken als u het ontwerpen van uw> Dieet voor colitis ulcerosa controle. Probeer niet alleen rekening mee wat je gegeten, maar wat je dronk. Hoewel er weinig overeenstemming over wat voedingsmiddelen moet worden opgenomen in een colitis ulcerosa dieet, zijn er bepaalde producten (zoals cafeïne, alcohol, vezelrijk granen, sommige soorten groenten en wat fruit sappen) waarvan bekend is dat effect te hebben een laxeermiddel, veroorzaken kramp en diarree, zelfs bij mensen die niet beschikken over een inflammatoire darmziekte, zoals colitis ulcerosa. voeding is belangrijk.Een gezonde voeding is belangrijk voor het algehele goede gezondheid en een gevoel van welzijn. Voor degenen die lijden aan colitis ulcerosa, dieet is bijzonder belangrijk.

Chronische diarree kan leiden tot ondervoeding, gewichtsverlies, zwakte en uitdroging. Om deze redenen een dieet voor colitis ulcerosa controle moet goed uitgebalanceerd, met voldoende hoeveelheden eiwitten, koolhydraten en goede vetten. Waaronder vitamine supplementen, met name D, B12 en ijzer isaanbevolen.

Eenvoudige suikers en kunstmatige zoetstoffen veroorzaken flare-ups bij sommige mensen. Maakt niet uit wat je eten voorkeuren, is het belangrijk bij het ontwerpen van uw colitis ulcerosa dieet om eerlijk te zijn met jezelf. Het is misschien moeilijk te geven frisdrank, koffie, snoep en muffins, maar uw doel moet zijn om uw klachten te controleren. Colitis ulcerosa wordt beschouwd als een chronische ziekte die een neiging om te gaan in remissie en dan opnieuw oplaaien loop van de tijd heeft. Milde tot matige symptomen kunnengeregeld met een colitis ulcerosa voeding, supplementen, kruiden en medicijnen, maar ernstige colitis ulcerosa kan alleen worden genezen met een operatie. Aangezien de gevallen zelden beginnen als ernstig, het houden van uw symptomen onder controle vermindert de kans dat een operatie nodig zal zijn.

Een ding om te overwegen wanneer het ontwerpen van uw colitis ulcerosa dieet is stress en angst. Hoewel stress en angst zijn niet verondersteld om colitis ulcerosa te veroorzaken, wordt aangenomen dat ze kunnen verergerenstaat. Veel mensen die lijden aan colitis ulcerosa ook last hebben van angst. Het kan zijn dat de aandoening veroorzaakt dat mensen meer angstig, nooit weten wanneer ze kunnen hebben om een badkamer te vinden, altijd zorgen te maken over een flare-up, enz. De symptomen van angst zijn snelle pols, trillen, beven, zweten en misselijkheid of buikkrampen . Als je symptomen van angst, in aanvulling op de symptomen van colitis ulcerosa, voeding overwegingen zijn vergelijkbaar, maar er zijn anderesuggesties. Deze omvatten het eten van kleinere maaltijden vaker, kauwen grondig en eet langzaam.

Zout en conserveringsmiddelen bekend zijn om extra nadruk te leggen op het lichaam. Deze moeten worden uitgesloten of althans beperkt in een gezond dieet colitis ulcerosa, in het bijzonder wanneer de symptomen van stress en angst aanwezig zijn. Bij het ontwerpen van uw dieet voor colitis ulcerosa controle proberen te conserveringsmiddelen bevatten minder voorverpakte levensmiddelen die vol zout en.

Eenmeer aandacht voor een colitis ulcerosa voeding is vlees selectie. De meeste bedrijven die pluimvee, runderen en varkens voor menselijke consumptie te verhogen zijn onder meer hormonen in het dieet van het dier. Hoewel er geen sluitend bewijs dat deze hormonen schadelijk zijn voor mens, veel mensen geloven dat ze kunnen extra nadruk te leggen op het menselijk lichaam, omdat ze de stress op het lichaam van het dier. Wanneer u vis en vlees te selecteren voor uw colitis ulcerosa dieet, probeer te selecterenproducten die bevatten geen hormonen. Bijvoorbeeld, wilde zalm, scharrelkip en andere organische producten zijn betere keuzes voor een dieet voor colitis ulcerosa controle dan varkensvlees en rundvlees.

Het ontbreken van overeenstemming over een effectieve colitis ulcerosa dieet stamt waarschijnlijk uit het feit dat mensen hebben verschillende levensmiddelen gevoeligheden en allergieën. Bijvoorbeeld, een persoon die lactose-intolerantie niet kan volgen een dieet dat producten bevat tal van melk. Degene die isallergisch zijn voor peulvruchten niet kan volgen een dieet dat zwaar leunt op leguminosen voor eiwit. Als je niet weet of u allergisch bent voor alle voedingsmiddelen, kan het verstandig zijn om een allergie specialist te bezoeken. Soms voedselallergie ontwikkelen in de tijd, dus voedsel dat u in staat waren om te eten in een keer zonder bijwerkingen kunnen, op een latere datum, symptomen veroorzaken aan oplaaien.

Dit alles kan overweldigend lijken en zelfs deprimerend, maar u kunt worden aangemoedigd om te weten dat veel mensen hebben gevonden een colitiscolitis dieet dat werkt goed voor hen. Voor andere suggesties over dieet voor colitis ulcerosa controle, van mensen net als jij, wilt u misschien de groep een bezoek aan een colitis ondersteunen. Er zijn verschillende op het internet en uw arts kan in staat zijn om groepen in uw omgeving aan te raden. Voor meer informatie over colitis ulcerosa en andere problemen met de spijsvertering, bezoek http://www.digestive-stoornissen-guide.com.

See Also : Pipe Cutters Service Carts polosemmas.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s