Parkiet Dieet

Parkieten zijn zeer actief, acrobatische vogeltjes en als zodanig ze vereisen een goede evenwichtige, gezonde voeding! Maar waarom laat het daar? Als u gedwongen werden om dezelfde maaltijd dag in dag uit eten zou je langzaam groeien gek! Grasparkieten genieten van een gevarieerde voeding, fruit, noten, zaden en fruit zijn allemaal goede voorbeelden van wat kan make-up een grote Parkiet Dieet!

Uw parkiet zal genieten van het delen van alle verschillende soorten groenten met je mee. Appels, mandarijnen en peren zijn vaak een ontmoeting metliefdevolle blikken en aanhankelijk hapjes! Het is heel gemakkelijk om uw kleine gevederde vriend te helpen, plaats dan gewoon een stukje peer, of wat fruit u wilt, in uw parkieten kooi en ze zullen de rest doen!
Waarom niet Spice up etenstijd zo goed! Zet deze tijd in een binding sessie met je parkiet waar u meer vertrouwen te winnen en plezier hebben op hetzelfde moment! Hand-feed zaden en delen stukjes mandarijn of appel. U kunt zelfs een aantal greens met zwemmen als u uwparkiet een nat blaadje sla kan hij of zij knabbelen en een splash op hetzelfde moment!

Groene groenten zijn een andere fantastische manier van het toevoegen van ras parkiet dieet van je. Geloof het of niet, zullen sommige parkieten genieten van kelp, mosterd bladeren, koolbladeren, paardebloem bladeren, broccoli bladeren, bloemkool bladeren en zelfs Bok-Choi! Er zijn een aantal greens die een negatieve invloed op uw parkieten kunnen er toch een hebben! Dus als u twijfelt is het best om een dierenarts te raadplegen als sommige greens oorzaak kanleverproblemen en calcium tekort.

Als u denkt over het fokken parkieten dieet is iets om serieus te overwegen! Als kippen in de fokkerij staat is het belangrijk om een mineraal blok en ook een stuk van cuttlebone ergens in de kooi van de parkiet zijn. Een goede voeding kan het verschil betekenen tussen ongezonde en gezonde kuikens.
Linzen, amandelen, tofu, sesamzaad, en bonen! Nee, ik heb het niet over de laatste nachten op de speciale Thair restaurant! Parkietenook genieten van deze verschillende noten en granen en ze kunnen wat meer variatie en voedingsstoffen te bieden aan het bestaan uw gevederde vriend!

Parkieten zijn heel slimme dieren en dat betekent dat ze nodig hebben meer stimulatie en opwinding dan zijn ze waarschijnlijk gegeven krediet voor! Zaden zijn een grote stapel voor grasparkieten en parkieten, maar vergeet niet om wat gierst, noten, granen, groenten en fruit toe te voegen nu en dan geef je gevederde vrienden wat afwisseling en stimulatie. Uw parkiet zal u dankbaar zijnvoor hun nieuwe spannende dieet!

Visit : Light Bulbs Kitchen Sink Accessories flixya.com/blog/bernardynjacint flixya.com/blog/bazylihipolity

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s