Het dieet van een Profvoetballer

Er was een tijd dat professionele voetballers zouden eten en drinken vrij veel wat ze wilden. Sommige spelers zou regelmatig te kiezen steak frites en doperwten of een Engels ontbijt voor hun pre wedstrijd maaltijd en zouden grote hoeveelheden alcohol consumeren tijdens een avond.

Tegenwoordig is voetbal een multi miljard pond industrie en de spelers weten dat ze voor zichzelf en verstandig eten. Alle atleten hebben voedingsbehoeften die moeten worden gehaald en in dit verband het> Dieet van een professionele voetballer is niet anders.

Voetbal is een fysiek veeleisende sport die veel energie vergt. Een groot aantal calorieën nodig zullen zijn om aan deze vraag met veel koolhydraten in de vorm van groenten en fruit te voldoen. Schone bronnen van eiwitten zijn ook opgenomen, zoals kip en vis die laag in vet. Voetballers kan makkelijk ongeveer 4.000 calorieën per dag.

Een aspect van het voetbal speler dieet een dat isvaak over het hoofd is de noodzaak voor een goede hydratatie. Drinken van veel water is absoluut noodzakelijk voor tal van redenen. Een grote hoeveelheid vocht verloren gaat door zweten tijdens de training. Het is aanbevolen dat tussen de drie en zes liter water per dag wordt verbruikt om het lichaam volledig gehydrateerd te houden.

De voedingsmiddelen om te voorkomen dat zijn enige vorm van fast food die de neiging heeft om een hoog vetgehalte en laag in voedingswaarde alsook zuivelproducten en levensmiddelen worden met grote hoeveelheden suikeren zout. Alcohol mag alleen worden geconsumeerd in bescheiden mate en nooit de nacht voor een wedstrijd of onmiddellijk na een wedstrijd als het lichaam ernstig is uitgedroogd.

Voetbalclubs te analyseren elk detail van de levensstijl van een voetballer in een poging om de prestaties te verhogen en krijgen zelfs de kleinste voordeel ten opzichte van de oppositie. Het dieet van een professionele voetballer komt ook onder de loep. De meeste managers erkennen dat de wetenschappelijke benadering van dieet en voedingkan betalen dividenden en leiden tot een optimaal niveau van de wedstrijd fitness.

Voor meer voetbal gerelateerde artikelen kunt u terecht op Voetbal Blog voor het laatste nieuws en commentaar op de premiership voetbal scene.

Friends Link : Gun Safes Hardware Sale Water Heaters andrescathys.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s