HCG Dieet Drops

Het HCG dieet daalt bieden een handige en eenvoudiger methode voor de aanpak van het gewicht aandoeningen en obesitas. Humaan choriongonadotrofine (HCG) krijgt ontdoen van opgeslagen vet dat gewicht problemen veroorzaakt, dus het verlaten van uw lichaam gezond. Gecombineerd met een laag calorie dieet, het HCG dieet druppels is een effectieve methode om gewicht te verliezen zonder de noodzaak van een goede oefening.

De duur van het dieet is afhankelijk van de hoeveelheid gewicht die nodig is om verloren door de persoon dieHCG. Typisch, mensen die behoefte hebben aan 15 tot 20 ponden te verliezen of minder zal een 26-daagse behandeling te volgen. De procedure omvat het nemen van de druppels op de eerste dag en zal duren tot de 23ste dag. Op de 24e tot de 26e dag, laag calorisch dieet moet het gaan, terwijl het HCG dieet druppels moet worden gestopt. De reden hierachter is dat HCG moet worden uit het systeem alvorens terug te keren naar uw normale dieet. Dit initieert het begin van de "aanhoudingsperiode", een tijd waar u kunteten wat je wilt, behalve voor suiker en zetmeel voor 3 weken. Na de 3-weekse periode voorbij is, kun je nog steeds eten wat je wilt, maar natuurlijk met een aanzienlijke mate.

In andere gevallen, als je nodig hebt om meer dan 15 tot 20 kilo af te vallen, zal een 40-daagse behandeling worden genomen. Merk op dat het niet raadzaam is om meer dan 34 pond te verliezen in een enkele behandeling. Dus na het verliezen 34 pond, moet u stoppen met de druppels en gewoon doorgaan met de lage calorie dieet gedurende 3 dagen. Na de3-daagse periode, de aanhoudingsperiode begint. Als u wilt doorgaan met het verliezen van meer gewicht, is het noodzakelijk dat je weken wachten 6 na de laatste dag van het nemen van het HCG dieet druppels. Zodra 6 weken voorbij is, kunt u begint de cyclus opnieuw.

Visit : Accessories Parts Tools Testers Electrical Tape flixya.com/blog/bibianajadwigaa

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s