Sacred Heart Memorial Hospital Dieet – Recept en Diet Plan

Het Heilig Hart Memorial Hospital dieet is rond voor decennia onder verschillende namen, met inbegrip van het Heilig Hart Dieet, het koolsoepdieet, de Cleveland Clinic Diet, en de Spokane Heart dieet. Hoewel geen enkele instelling maakt aanspraak op de bron zijn de details van deze maaltijd plan op grote schaal verspreid en, in sommige gevallen, zelfs aanbevolen door medische professionals. Er wordt beweerd dat gebruikers kunnen tot 10 pond te verliezen in een weekde volgende stappen die hier worden beschreven.

Echter, lijners zijn gewaarschuwd om adviseurs te raadplegen hun medische voordat u dit dieet.

Het belangrijkste onderdeel van het plan is groentesoep. U bent verplicht om een pot soep te maken met de ingrediënten die hier worden beschreven. U kunt zoveel van de soep als u wilt gedurende een periode van zeven dagen, samen met een paar andere items die hieronder worden vermeld.

SOEP INHOUD:

* Een of twee blikjes van gestoofde tomaten.
* Een grote kan van runderbouillon(Zonder vet)
* Drie of meer grote groene uien
* Een pakje / blikje chicken noodle soep (vergelijkbaar met Lipton Soep mix)
* Een stelletje van selderij
* Twee groene paprika's
* Twee kilo wortelen
* Twee blikjes sperziebonen

Kruiden: peper, zout, peterselie, curry, bouillon, en Worcestershire saus zijn toegestaan.

Proces: Snijd de groenten in hapklare stukjes en bedek met water. Kook op hoog gedurende tien minuten, daarna sudderen totdat de groenten gaar zijn.

De soepkan worden gegeten op elk gewenst moment je honger gevoel, in de hoeveelheden. Het doet er niet toe te voegen calorieën.

DRANKEN:

* Thee, met inbegrip van kruidenthee
* Koffie
* Magere melk
* Cranberry sap
* Veel water. Acht glazen per dag aanbevolen.

UITSLUITINGEN:

Geen alcohol tijdens de zeven dagen van het dieet. Laat minstens een halve dag na het afronden voordat nuttigen geen alcohol.
Geen brood
Geen koolzuurhoudende dranken, zoals frisdrank
Geen gebakken voedsel

DAGELIJKSEPLAN

Dag 1: Eet geen vruchten, behalve bananen. Watermeloen en Kantaloepen worden aanbevolen omdat ze minder calorieën dan de meeste andere vruchten. Voedsel vandaag bestaat uit fruit en soep alleen.

Dag 2: Eet veel groenten van vandaag, of gekookt, rauw of in blik. Groene bladgroenten hebben de voorkeur. Probeer maïs, erwten en droge bonen te vermijden. Geen vruchten vandaag. Zoveel soep als je wilt. Tijdens het eten, is een gepofte aardappel met boter toegestaan als een traktatie.

Dag 3: Geen gepofte aardappel vandaag maar hebben allemaal de soep,groenten en fruit u kunt beheren.

Progress Report: Als u niet bedrogen, zult u waarschijnlijk merken dat u ongeveer 5 pond lichter in dit stadium. Als u vindt dat uw stoelgang zijn veranderd, eet een kopje zemelen of andere vezelrijk voedsel.

Dag 4: Eet minstens 3 bananen en drink zoveel magere melk als je wilt. Ook zeker aan ten minste een portie van de soep te hebben. Uw lichaam heeft nu de kalium, koolhydraten, eiwitten en calcium aanwezig in de bananen en afgeroomdemelk.

Dag 5: Eet 10 tot 20 gram rundvlees (of niet-gebakken, kip zonder vel) en tot 6 tomaten, alsmede ten minste een portie soep.

Dag 6: Eet rundvlees (of niet-gebakken, kip zonder vel) en groenten – zoveel als je wilt, vooral groene bladgroenten. Ten minste een portie soep.

Dag 7: Heb genoeg van de soep. Bruine rijst, groenten en ongezoet vruchtensap toegestaan. Gekookte groenten kunnen worden toegevoegd aan uw rijst, als je wilt.

Gebraden vis kan worden vervangen door het rundvlees op eendag.

Voortgangsrapport: In deze fase moet ten minste 10 kilo gewicht verloren zijn gegaan.

Blijf uit de voeding voor twee dagen voor aanvang van het weer.

Hoewel dit dieet heeft meer verdienste dan de meeste korte termijn diëten in dat zij aandacht besteedt dichter bij voedingsbehoeften tijdens de zeven dagen moet worden gevolgd, de beperkingen betekenen dat het kan saai worden, waardoor de verleiding om te eten hapje eten of binge op vet voedsel. Voor een duurzaam gewichtsverlies,menu's die rekening houden met uw voorkeuren levensmiddelen alsmede voedingsbehoeften en voedsel groepen zijn gemakkelijker te volgen en meer kans te resulteren in verlies van vet dat niet terug.

Tags : Ceiling Fans Accessories Cordless Drills Wallpaper Supplies flixya.com/blog/jacekantonir flixya.com/blog/norbertsclar

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s