Alkalische Recepten van het Dieet

Welkom bij een artikel over alkalisch dieet recepten. Eerste, een beetje achtergrond informatie over de alkalische voeding en dan kunnen we krijgen in een paar recepten. De alkalische dieet werd ontdekt door dr. Robert Young. Door zijn studie van het bloed vond hij dat gezond bloed was een directe afspiegeling van een gezonde of alkalische dieet. Zodat hij in principe bepaald levensmiddelen ofwel alkalizing of zuur veroorzaakt. Hij vond dat wanneer een persoon voedingsmiddelen eet die voornamelijk alkalizing delichaam als een geheel draait op een optimaal niveau.

De Alkaline Dieet Recepten zijn recepten die zijn ontworpen om het lichaam van de alkalize en daarom zou slechts bestaan uit voedsel dat is alkalizing aan het lichaam.

Het is aanbevolen dat u begin van uw dag met alkalisch dieet recepten die kan worden gemengd in een drankje. Het idee hierachter is dat de vloeibare vorm van deze voedingsstoffen is gemakkelijker opgenomen door het lichaam. Een van de alkalische dieet recepten is als volgt:

Super alkalizing Groene Smoothie

1 Cup van goed water: alkalisch water indien beschikbaar (vers bronwater is typisch alkaline)

1 kopje van de biologische bosbessen

2 grote onrijpe bananen

2handfuls van spinazie, boerenkool, snijbiet, of een donkergroene bladgroente

zeewier-Arame, kelp, Dulse

1 shot van tarwe gras sap

Combineer de ingrediënten in een blender met een paar ijsblokjes. Meng grondig, en geniet. Een heerlijke start van je lijst van alkalische> Dieet recepten, deze smoothie zal Maak van uw dag.

De volgende van de alkalische dieet recepten is mijn persoonlijke favoriet. Het is zeer eenvoudig te maken en heel smakelijk.

Lentesalade

Biologische voorjaar Salade Mix

Toe te voegen wat greens je liegt (boerenkool, snijbiet, spinazie, boerenkool)

komkommers

uien

Zomer zwarte radijs

Meng de salade hoe je wilt en gebruik van deze dressing.

Olijfolie

vers geperst citroensap

eetlepel zeezout

gemalen gedroogde basilicum

gemalen gedroogde oregano

De bedragen voor het bovenstaande recept kan worden aangepast naar uw wens. De dressing smaakt het best wanneer het is toegestaan om een dag te zitten voordat je het gebruikt. Beide alkalisch dieet recepten zijn uiterst alkalizing. Ze bevatten zeer alkalizing ingrediënten.

Een ander ding dat ik graag naar met mijn salades en andere recepten, is om vers gekiemde tauge toe te voegen. Kiemen is een eenvoudige en uiterst goedkope manier om toe te voegen superalkalizing en biogene voedingsmiddelen aan uw alkalisch dieet recepten. Mung bonen, broccoli, en linzen zijn allemaal erg goede keuzes voor kiemen. Te ontkiemen alles wat je doet is genieten zaden in een potje 's nachts. Vervolgens spoelt u de zaden en afvoer ze 2-3 keer per dag gedurende ongeveer 7 dagen. Houd de spruitjes in een donkere kamer of bedekt met geen licht tot de laatste dag. Vervolgens zet ze op een plek waar ze kunnen matig zonlicht krijgen voor ongeveer zes uur. U zult merken dat ze beginnen te groen uit als ze beginnenaan chlorofyl te produceren. Tot slot, voeg de spruiten aan uw favoriete alkalisch dieet recepten en geniet!

My Links : Hardware Sale andrescathys.livejournal.com polosemmas.livejournal.com zekesmelanie.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s