Grapefruit Dieet

Het grapefruit dieet is een rage dieet, de wil van die lijken te komen uit het niets zo nu en dan. Een grapefruit dieet gaat consumeren van grote hoeveelheden grapefruit, zo simpel is het. De theorie achter de grapefruit dieet is eenvoudig genoeg. De vrucht, zo wordt beweerd, bevat een enzym dat daadwerkelijk helpt u vet te verbranden. Een ding wel met grapefruit dieet als met andere soorten van fad diëten is het gebrek aan afdoende bewijs achter de theorie. Grapefruitvoeding zou worden gezegd dat een van de uitlopers van de moderne generaties 'obsessie met het verliezen van gewicht en verschijnen aantrekkelijk.

Grapefruit als zodanig is een gezonde vrucht. De vrucht is bekend dat letterlijk bevatten geen vet at all. Hij bevat echter grote hoeveelheden vitamine C, anti-oxidanten in de vorm van beta-caroteen, een beetje van natrium, en sommige vezels om mee te gaan met al deze voedingsstoffen. Echter, voedingsdeskundigen adviseren tegen dit soort rage dieet, want een dieetop basis van alleen fruit wordt beschouwd voedingsoogpunt ondeugdelijk. Grapefruit dieet kan mensen helpen terugdringen van de totale calorie-inname, maar aan de andere kant is het wellicht niet in staat om u te voorzien van een ideale aantal voedingsstoffen. Onnodig te zeggen, evenwichtig dieet bestaande uit alle essentiële voedingsstoffen is een nodig voor de instandhouding van een goede gezondheid. Onderzoek heeft ook aangetoond dat het eten van grote hoeveelheden van grapefruit vaak diarree veroorzaakt.

Critici wijzen erop dat de grapefruit dieet is net als iedere anderemythische fad diëten, die komen en gaan zo nu en dan. Omdat het belangrijk is dat je te eten voor een evenwichtige, is het beter dat je niet grapefruits eet veel van alles, met inbegrip van. U kunt bijvoorbeeld, neem een gezonde portie grapefruit, maar samen met andere essentiële voedingsstoffen die niet worden gevonden in de vrucht. Balans is de sleutel hier. In het geval je wilt proberen de grapefruit dieet, om op de veiliger kant, in overleg met uw huisarts of diëtist en vraag hemvoor suggesties over wat er de veilige hoeveelheid van grapefruit, dat je kunt consumeren en wat zijn de andere dingen die je nodig hebt om mee te consumeren met het voor het leiden van een gezond leven.

Tags : Heating Cooling flixya.com/blog/norbertsclar flixya.com/blog/boleslawjanf

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s