Dieet voor vette lever – 2 Conventionele en 1 Onconventionele Tip voor de bestrijding van FLD

Na de juiste voeding voor vette lever is een van de beste manieren om te behandelen en bestrijden van de effecten van vette leverziekte (FLD). Ongeveer 2 tot 5 procent van de bevolking in de Verenigde Staten lijdt aan deze aandoening, die kan draaien dodelijk als het zich ontwikkelt tot levercirrose, leverkanker, en uiteindelijk volledig leverfalen. Hoewel er geen bekende "genezen" van de ziekte, zal dit artikel u met 5 eenvoudige tips voor het afremmen en zelfs omkeren FLD.

Vermijd hogeGlycemische Foods

Vele onderzoeken hebben aangetoond diëten die rijk zijn aan hoge glycemische voedingsmiddelen te verhogen bloedsuikerspiegel snel en kan een factor die bijdraagt tot vette lever. Voorbeelden van deze soorten voedsel zijn onder meer:

Wit brood en witte rijst
Veel ontbijtgranen (indien niet op basis van tarwezemelen, gerst of haver)
Geconcentreerde suikers
Soda en chocoladerepen

In plaats van de bovenstaande voedingsmiddelen, kiezen voor voedzame alternatieven zoals fruit, groenten en volle granen. Het beste dieet plan voor vetzurenlever bevat vezelrijk voedsel en laag in calorieën, laag in verzadigd vet, en niet meer dan 30% van de totale calorieën afkomstig zijn uit vet.

Een dieet voor het verminderen van vet in je lever is zeer vergelijkbaar met een gezonde voeding voor de gemiddelde persoon. Door het verzorgen van uw lever, kunt u het verbeteren van de gezondheid van uw hele lichaam.

Oefening om gewicht te verliezen, maar vermijd snelle gewichtsverlies

Het is algemeen aanbevolen voor vervetting van de lever bij patiënten met ongeveer 10% of meer te verliezenvan hun lichaamsgewicht. Dit moet echter gewichtsverlies geleidelijk worden uitgevoerd over een lange periode van tijd. Verliezen 1 tot 2 pond per week wordt aanbevolen. Snel gewichtsverlies schept de voorwaarden in het lichaam vergelijkbaar met honger die resulteert in vetzuur productie die kan verergeren FLD.

Wijn kan gunstig zijn

In de meeste gevallen, is alcoholgebruik niet aanbevolen en dient vermeden te worden door zowel alcoholische en niet-alcoholische leververvetting patiënten met de ziekte. De reden hiervoor is ethanol grenzende release van lage dichtheid lipoproteïnen (LDL's) in de bloedbaan. Deze zijn verantwoordelijk voor het transport van vetzuren uit de lever, dus wanneer hun nummers zijn, meer vet gaat gereduceerd tot de lever dan eruit en vet congestie optreedt.

Toch hebben onderzoekers van de Universiteit van Californië-San Diego School of Medicine ontdekt dat het drinken van een glas wijn per dag kan gunstig zijn in het behandelen van niet-alcoholische leververvetting ziekte. De studie wees uit patiënten die dronken een glas wijnper dag verminderden hun kans op een leveraandoening met 50%. Echter, degenen die dronken bier of andere sterke drank hun kansen van een leveraandoening gestegen met maar liefst 4 keer.

Visit : Table Saw Blades flixya.com/blog/czeslawjozefatn flixya.com/blog/zekesmelanie

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s