Dr. Atkins Dieet Lijst van Food Variaties

Ga er niet vanuit dat je beroofd als ze op dr Atkins dieet. Deze zeer populaire dieet is omarmd door miljoenen mensen over de hele wereld en als gevolg daarvan, zijn er tal van fabrikanten die staan te popelen om diëten met weinig koolhydraten te produceren om producten voorzien in de vraag naar dergelijke. Laten we eens kijken op plaatsen waar kunt u terecht om voor een snelle hap als je honger tijdens de Dr Atkins dieet programma.

Deli Tellers

Probeer het verkennen van deverscheidenheid van voedsel op de dichtstbijzijnde delicatessenwinkel. Deli verkooppunten zijn geweldige plekken om heerlijk tonijn en andere maaltijden zoals garnalen salades en dips in het laag koolhydraten sauzen te vinden. De meeste van deze verkooppunten hebben veel variaties die perfect zou doen met de Dr Atkins dieet programma.

Saladebars

Uw lokale saladebar kan programma een geweldige plek om te zoeken naar een heerlijke maaltijd kunt u genieten tijdens de Dr Atkins-dieet. Bij twijfel over de keuze van beleg of dressing, ga dan vooreenvoudige azijn olie. Als alternatief kunt u de voorbereiding van uw eigen toppings of dressing en breng hem met u mee.

Plantaardige Snacks

Als je het gevoel echt honger, probeer het zoeken naar groenten in de lokale winkels en het bezit komen van wat komkommer of zelfs fruitrepen zoals watermeloenen en abrikozen. Deze maakt een geweldige snack op zijn eigen of ondergedompeld met je favoriete dressing.

Kaasreepjes

Er zijn een groeiend aantal van de fabrikant dieproduceren van kleine stroken of individueel verpakt in handige portie kaas. Pak een paar van deze als een handige snack om u te helpen beteugelen die knagende honger als ze geraakt.

Yoghurt. Yoghurt is een heerlijke snack als je dol op de smaak. Sommigen vinden plezier in het verkennen van yoghurt die wordt geleverd met verschillende vruchten smaken, terwijl andere liever op de ouderwetse manier te genieten van yoghurt in zijn natuurlijke vorm.

Jello. U kunt versteld staan om te weten dat Jello kan een handige snack te maken als je echt nodig hebt om in te bijtenin iets zoets tijdens uw dieet programma. Vinden die komt in de sector suiker vrije formule.

Atkins vervanging Bars

Er zijn tal van repen die worden vervaardigd, speciaal voor degenen die op het Atkins-dieet programma. U kunt grijpen een van deze als een veilige snack te genieten tijdens de duur van het programma. Maak echter altijd het een punt om de etiketten te controleren voordat je iets koopt, gewoon om zeker te zijn. Een formule wordt geleverd met een bepaalde hoeveelheid suiker en dit kanecht gooi je uit de ketose fase, die is een ramp als je op het Atkins-dieet programma.

Er zijn tal van nuttige snacks die je kunnen helpen vullen en te voorkomen dat knagende honger van verstoring van uw dieet programma. Door het houden van jezelf verzadigd en vol, is er minder kans dat je bereiken voor dat stuk chocolade dat kan worden verborgen onder de stapel boeken of het bereiken van voor de grote schaal van consumptie-ijs die u hebt opgeslagen in je eigen koelkast.

Visit : Reciprocating Saws Electrical Mail Slots flixya.com/blog/norbertsclar flixya.com/blog/andrzejfilipe odilesdaryls.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s