De makkelijkste Dieet voor succesvol afvallen

Nu dat het nieuwe jaar hier is, bent u het vinden van jezelf op zoek naar een nieuw dieet te beginnen? Uit recent onderzoek bleek dat een van de meest consistente voorspellers van gewichtstoename was mensen die waren op een dieet! Dat klopt, 95% van de mensen die gaan op een dieet woog meer dan 12 maanden later deden ze voordat ze begonnen met de dieet!

De beste manier om gewicht te verliezen is de manier waarop je eet op een regelmatige basis te veranderen, niet gewoon proberen en jezelf voor een paar weken te beperken.Echter, er is een dieet dat veel artsen en voedingsdeskundigen raden, omdat het de bedoeling om precies dat te doen – basis veranderen de manier waarop je eet op een permanente.

Het GI-dieet:

Het GI-dieet is gericht om je te leren welke voedingsmiddelen je moet focussen op de lange termijn – en die u moet vermijden! Het GI-dieet is niet ontwikkeld door een beroemdheid, of iemand probeert te) maken een snelle buck (hoewel genoeg hebben geïnd sinds.

Het GI-dieet is gebaseerd op de glycemische index (GI)van levensmiddelen – een ranking van koolhydraten op basis van hun directe effect op de bloedsuikerspiegel. Met andere woorden, het helpt je te identificeren (en te voorkomen) de voedingsmiddelen die leiden tot de insuline respons.

Zo koolhydraten die af te breken snel tijdens de spijsvertering hebben een hoge GI score, terwijl degenen die kapot gaan langzaam hebben een lagere GI score. Voedingsmiddelen worden gerangschikt als:

– Lage GI (55 of minder)
– Medium GI (56 – 69)
– Hoge GI (70 +)

Het doel van het GI-dieet is om te eten voedsel dat laagop de GI schaal. Lage GI voedingsmiddelen, die glucose vrijgeven geleidelijk in de bloedbaan, hebben de volgende voordelen:

– Ze produceren een kleinere stijging van de bloedsuikerspiegel
– Ze kunnen u helpen gewicht te verliezen
– Ze tanken van het lichaam glycogeenvoorraden beter
– Ze zijn een betere bron van energie voor langdurige lichamelijke inspanningen

Dit alles maakt het GI-dieet zowel een effectieve manier om gewicht te verliezen, en een gezonde manier te eten. Eten met een lage GI is makkelijk als je de volgende eenvoudigeregels:

– Probeer om de meeste van uw koolhydraten kiest u uit de lage GI lijst
– Eet veel groenten en fruit (behalve aardappelen)
– Kies gehele korrels zoveel mogelijk in het algemeen hele korrels hebben een lage GI, omdat hun hoge vezelgehalte vertraagt de spijsvertering
– Het is de GI score voor de hele maaltijd die telt, dus hoogwaardige eiwitten toe te voegen of vet zal de GI-niveau van een maaltijd lagere
– Gebruik geen dit plan als een vrijbrief om te tanken op de lage GI voedingsmiddelen die rijk zijn aan calorieën, zoalsSnickers!

Enkele andere overwegingen:

– Eet regelmatig
– Drink veel water
– Vermijd sterk bewerkte voedingsmiddelen – indien er meer dan twee ingrediënten die je niet kunt spreken of niet weet wat ze zijn, vermijden.

Focus op:

– Fruit
– Groenten
– Lean-eiwit
– Volkoren koolhydraten

Er zijn letterlijk honderden van GI boeken op de markt nu, plus talloze websites wijden zich aan gewichtsverlies, dus het vinden van informatie en recepten is eenvoudig.

My Links : Cable Ties Scrapers Brushes Reciprocating Saw Blades flixya.com/blog/adambronislawaq

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s