Macrobiotisch dieet – een natuurlijke behandeling voor kanker en ziekte

Een macrobiotische dieet is gekoppeld aan effectief te behandelen, en zelfs kanker te genezen. Hoewel empirisch bewijs ontbreekt, veel kankerpatiënten zweren bij het dieet. Als u overweegt de macrobiotische filosofie om kanker te behandelen, hier zijn enkele richtlijnen te volgen.

Elimineer de factoren waarvan bekend is dat kanker kan veroorzaken. Roken, blootstelling aan toxische stoffen, rood vlees en zelfs sommige medicijnen is bekend dat ze kanker veroorzaken. Praat met uw arts over de drugs, maarmet een macrobiotisch dieet kun je jezelf kunnen afkicken van een aantal van deze geneesmiddelen.

Begrijpen wat de beginselen van de macrobiotiek met zich meebrengt. Zorg ervoor dat u begrijpen wat ze betekenen, en zorg ervoor dat u klaar bent om deze principe volledig inzetten in je leven. Macrobiotiek is een verandering van levensstijl, niet alleen een verandering in dieet.

Zorg ervoor dat uw keuken met verse, plaatselijk geteelde hele granen en groenten voorraad. Ontdoen van de verwerkte, vetrijke, niet-voedzame voedingsmiddelen. Helegranen zoals bruine rijst, gerst, gierst en boekweit, moet de plaats van de witte rijst, pasta en gebleekt wit brood. Groenten zijn goed voor ongeveer 25 tot 30 procent van de inname van een persoon per dag. Deze moeten lokaal geteelde en biologisch. Als u niet kunt vinden van geschikte biologische groenten, zorg ervoor dat je ze goed afspoelen en verwijder alle sporen van pesticiden, die een andere kanker veroorzaken element. Nogmaals, dit is een levensstijl veranderen, en kan verlangen dat u om te winkelen ergens andersdan uw lokale supermarkt.

Bereid macrobiotische maaltijden per dag. Vleeswaren, bevroren magnetron maaltijden en fast food moet worden geëlimineerd uit je dieet. Winkelen voor en de voorbereiding van macrobiotische maaltijden zal meer zorg en voorbereiding tijd in beslag nemen. Je moet bereid zijn om dit te doen. Tegelijkertijd, moet u advies en deskundige macrobiotische diëtiste om te helpen op maat uw dieet aan uw specifieke vorm van kanker.

U zult ook het veranderen van de manier waarop je eigenlijk eet een maaltijd. VoorkomenWOLF-Garten van voedsel zonder te kauwen. De enzymen die vrijkomen bij het kauwen proces zijn essentieel bij het verteren van het voedsel. Hoe meer volledig gekauwd het eten is, hoe beter. Vergeet niet, de voedingsmiddelen in een macrobiotisch dieet bevat energie en het vrijkomen van energie dat in het lichaam vereist een goede spijsvertering.

Committeren aan de macrobiotische levensstijl. Volgers van het dieet beweert te zijn gelukkiger en minder last depressie. Als u denkt dat deze dingen hebben geen effect op de gezondheid, denk maar aan delaatste road rage incident kan zijn dat u betrokken bent uw bloeddruk omhoog, en kan zijn beland met een hoofdpijn. Het was allemaal te wijten aan wat uw stemming was op het moment. Het had een tastbare fysieke effect op het lichaam. Stel je voor de potentiële schade die kan worden veroorzaakt met deze mindset dag na dag voor jaren achtereen.

Er zijn deskundigen die er zijn die je kunnen helpen aan de slag. Het is niet aan te raden dat u allopathische behandeling die u momenteel te stoppen. Op hetzelfde moment, opje verder op de macrobiotische dieet, kan je uiteindelijk die minder therapie, minder drugs, en als gevolg daarvan, beter begint te voelen. De eerste stap is om de toezegging te doen.

Related : Drywall Tools Stands Power Drivers flixya.com/blog/antonifranciszeks

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s