HCG Dieet – antwoorden op veelgestelde vragen

Het wegwerken van overtollig lichaamsvet kan een constante strijd te worden. Als u wisselende eetgewoonten of gewoon denk niet dat je ooit zult in staat zijn om gewicht te verliezen, HCG dieet kan het worden net wat je zoekt. Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen rond dit programma.

Wat is het?

Het HCG dieet komt voort uit een stof genaamd humaan choriongonadotrofine, die voornamelijk wordt geassocieerd met zwangere vrouwen. Wanneer een vrouw een zwangerschapstest neemt, is de test probeert tedetecteren deze stof, en als het gevonden wordt, is dit meestal een rode vlag, dat een zwangerschap is opgetreden. Bovendien te helpen ondersteunen een zich ontwikkelende foetus, produceert het lichaam vet, samen met hCG. Als de moeder krijgt niet de benodigde hoeveelheid vitamines die nodig zijn voor haar baby, zal het lichaam vet uit gebieden te grijpen, zoals de billen, dijen en buik.

Hoe helpt het?

In de afgelopen jaren is ontdekt dat deze stof kan worden gebruikt om te helpen bij gewichtsverlies, zelfs voor vrouwen dieniet zwanger. In feite, en vrouwen kunnen mannen profiteren van de stof en het is nu bekend als de hCG-dieet. Een arts kan injecteren je met haar en na verloop van tijd, het zal u helpen te verliezen pond. Er is een specifiek regime dat je zal moeten volgen, dat specifieke voedingsmiddelen, reinigt en dagelijkse injecties van de stof bevat. De gehele behandeling omvat ongeveer 26 dagen, slechts drie van die dagen bevatten geen injecties, omdat artsen willen het lichaam de tijd om terug te keren naar de normale voordat gevende invoering van regelmatige voeding weer.

Is het ingewikkeld?

Hoewel het injecteren van de stof is de sleutel tot gewichtsverlies, is het ook nodig om calorieën te beperken tot slechts 500 per dag na het krijgen van je derde injectie. De stof zal maken het verschil in de verloren calorieën, omdat het releases opgeslagen lichaamsvet, zodat je lichaam kan gebruiken die calorieën. Degenen die zijn op dit programma wordt gezegd dat niet ongelooflijk honger. Het beste ding is dat je lichaam zal blijven gebruiken opgeslagen vet als calorieëntotdat al je overtollige vet wordt opgebruikt. Zodra dit is gebeurd, zul je gemerkt hebben gewichtsverlies. Echter, zodra je stopt met het programma, zal het lichaam meer calorieën nodig om voor u te krijgen door de dag. Daarnaast moet je eet gezond voedsel dat eiwitten, koolhydraten minimale, zetmeel en vet bevatten. Het is ook aangeraden dat je geen alcohol drinken.

Zijn er bijwerkingen?

Het ding over het HCG dieet is dat u nog nodig heeft om gezond te eten en lichaamsbeweging als je eenmaalafwerking. Dat komt omdat je niet eeuwig kan blijven op het programma en kan het gewicht terug te krijgen als je niet leren om een gezonde levensstijl te leiden. De belangrijkste dingen in gedachten te houden is dat dit geen permanente oplossing, maar is een manier om je te laten zien dat het lichaam gewicht kunt verliezen door het beheer van de voedselinname en het branden van opgeslagen vet.

Hoeveel kost het?

Te krijgen op de HCG dieet programma, zult u moeten bezoeken hebben geld beschikbaar sinds verzekeringsmaatschappijen zullen niet betalen voor dergelijke. Wees bereid ombetaalt ongeveer $ 150 voor een bezoek aan een arts en elke individuele injectie kan kosten $ 10 of meer. Bovendien suggereren sommige artsen het nemen van eetlust onder controle medicijnen die ook niet worden gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Friends Link : Wood Chisels Outdoor Power Equipment Accessories flixya.com/blog/hipolitandrzejs mariesbertie.blog.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s