800 Calorie Dieet Menu en Maaltijden

Een succesvolle manier om zich te ontdoen van de overtollige kilo's is het verminderen van je calorie-inname. Wanneer het aantal calorieën dat je verbruikt is minder dan het gemiddelde, normaal calorie-inname het zal leiden tot gewichtsverlies. Een aantal dieet plannen beschikbaar zijn om ons te helpen verbruiken minder calorieën dan we gewoonlijk doen. De 800 calorieën dieet menu en maaltijden is een dergelijk dieet plannen welke dag beperking van de calorie-inname van een persoon tot 800 calorieën per. Dit dieet plan valt onder decategorie zeer laag calorisch dieet (VLCD) en mag nooit worden beoefend zonder de goedkeuring van en het toezicht van uw arts. Dit dieet is alleen aanbevolen voor mensen die zijn gevaarlijk overgewicht en voor mensen van wie obesitas kan leiden tot levensbedreigende situaties. Artsen raden dit dieet voor mensen waarvan de Body Mass Index (BMI) groter is dan 30. Mensen die dit dieet verliezen gewoonlijk 3-5 pond per week en een totaal van ongeveer 50 pond in twaalfweken.

Dit dieet mag niet worden berecht door iedereen thuis. Het krijgen van een arts aanbeveling is verplicht met dit dieet plan, als de calorie-inname per dag is gevaarlijk laag en het nemen van dit dieet zonder medisch toezicht kan leiden tot veel medische complicaties. Nooit volg dit dieet zonder arts de goedkeuring van je.

Hoe is de 800 calorie dieet menu geformuleerd?

De 800 calorieën dieet menu en griesmeel plan is generiekgeformuleerd door het vervangen van de meeste van de regelmatige voedsel met maaltijdvervanger supplementen en vloeibare voeding. De exacte formulering dieet zal worden ontworpen door uw arts, afhankelijk van veel factoren zoals uw gewicht, leeftijd, medische toestand, enz. Hij geeft alle details over wat te eten en wanneer en zal ook vragen om te zien u elke twee weken of zo Als u met het dieet. U zal volledig worden gecontroleerd tijdens deze periode door uw arts. Vanwege de drastische caloriereductie, uw bloeddruk, polsslag, zijn veranderingen in het gewicht op de voet gevolgd en geregistreerd door de arts. Bovendien bloedonderzoeken zijn ook genomen om de twee weken de tijd om ervoor te zorgen dat je in orde bent. De arts zal ook aanraden gedragstherapie en fysieke oefeningen als onderdeel van het dieet plan. Zodat u kunt begrijpen hoe gevaarlijk en dwaas het zou zijn om deze diëten door onze eigen rekening, zonder de steun van een arts.

800 calorieën dieet menu's:

Ingerichthieronder zijn een paar bekende 800 calorieën dieet.

Medifast:
Dit dieet plan is goedgekeurd door John Hopkins University en de calorie-inname bij de volgende dit plan is beperkt tot 800-1000 calorieën per dag. Daarom is dit strikt genomen niet een ZLCD.

Optifast:
Dit moeilijk te volgen dieet plan is op grote schaal toegepast in een groot aantal klinieken in de VS en Canada.

Het Cambridge dieet:
Deze voeding heeft een zeer laag calorisch niveau van ongeveer 400-600 calorieën en isgebruikt in het Verenigd Koninkrijk.

Medifast:

De Medifast maaltijd plan wordt gemaakt van maximaal vijf maaltijdvervangers per dag. Maaltijden kunnen worden vervangen met bars, soepen, shakes en haver maaltijden. Daarnaast is de maaltijd plan beveelt ook aan een maaltijd per dag dat is mager vlees en twee kopjes van plantaardige salade. Een minimum van 64oz van vloeistoffen moeten worden geconsumeerd in een dag en is het beter om wat vocht te consumeren om de twee tot drie uur.

Optifast:

Dit programma volgde in klinieken bestaat uit devolgende:

De eerste medische analyse voordat de voeding wordt gelanceerd en continue monitoring wanneer het dieet wordt gevolgd.
Counseling op gedrag, leefstijl en voeding die moeten worden gevolgd om het gewicht te behouden.
Een overwegend vloeibare voeding.
Regelmatige fysieke activiteit.

Dit programma wordt aangeboden als een 26 week te plannen waarin zorg wordt genomen om ervoor te zorgen dat de persoon op gepaste wijze rekening het dieet overgangen naar de reguliere maaltijden.

HetCambridge dieet:

Het Cambridge dieet is een zeer laag calorisch dieet en mag niet worden berecht zonder medisch toezicht. In dit dieet plan, maaltijden regelmatig vervangen door precieze hoeveelheden van vitaminen, calorieën en voedingsstoffen die beschikbaar zijn als bar of in sachets. Overvloedige hoeveelheden water moet worden geconsumeerd om het metabolisme evenwichtige en om constipatie te vermijden.

Bijwerkingen:

Na de 800 calorieën dieet zal hebben veel bijwerkingengevolgen als er een sterke daling in de calorie-inname. Mensen na de 800 calorieën dieet plan meestal klagen over vermoeidheid, diarree, obstipatie en misselijkheid. Er is ook een mogelijkheid van ernstige complicaties, zoals galblaas stenen als het gewichtsverlies proces is te snel. Dus het is zeer kritisch op plan te volgen dit dieet, samen met medisch toezicht. Wees ervan bewust dat dit dieet plan is een riskante onderneming en dus nooit en te nimmer dit proberen te doen om alle door ons te stellen enje gezondheid op het gevaar.

Recommend : Carts 25 Shank Bits Nozzles Wands doloresfrederic.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s