Cirrose Plan van het Dieet

Wat moet ik mijn Cirrose Diet Plan eruit?

Een belangrijk onderdeel van uw cirrose dieet plan is de uitvoering van een volledige onthouding van alcohol. Alcohol vernietigt gewoon uw lever en zal ernstige gevolgen hebben als verbruikt met cirrose.

Uw lever heeft de zeer belangrijke rol van het omzetten van uw voedsel in opgeslagen energie die gebruikt kan worden door het lichaam goed te laten functioneren. Wanneer de lever beschadigd is, moet vooral goed worden behandeld om aan te nemen van haarnormale functionaliteit. Een deel van de behandeling van uw lever goed te houden natrium, en eenvoudige suiker inname laag is, en je eiwitinname hoog. We krijgen verder in detail over wat die hieronder betekent.

Laag natriumgehalte

Uw inname van natrium dient steeds te worden gereguleerd en / of een beperkt met cirrose. Helaas, dit betekent dat er geen zout op uw eieren, biefstuk, of een ijsje! Echter, zout is een verworven smaak, dus, net als elke moeilijke gewoonte zal het makkelijker naarmate de tijd voortschrijdt.

Het grootste en moeilijkste hindernis zou ook het voedsel dat afkomstig voorverpakte met massa's van natrium. Voedingsmiddelen worden op de uitkijk voor zou uw vleeswaren en kazen, soep in blik, en bevroren diners. De meeste deskundigen zullen je vertellen dat 2000 milligram natrium per dag zou de max je zou willen innemen, maar altijd met uw arts of zorgverlener te raadplegen voor het beste advies in dit opzicht worden.

Voldoende eiwitten

Een ander belangrijk aspect van uw cirrose > Dieet plan zal zijn om eiwitten binnenkrijgt een voldoende, maar niet overdreven, het bedrag van de in uw dieet. Eiwit is noodzakelijk in het herstellen en onderhouden van uw lichaamsweefsel, vooral voor je lever!

Veel personen die zich bezighouden met cirrose meestal beter te absorberen en eiwit gebruik van plantaardige en zuivelproducten bronnen in plaats van vlees en gevogelte. En, bijgevolg, dieet moet je bedenken dat de neiging, die bestaat uit noten, zaden, yoghurt, etc. Grote hoeveelheden dierlijke eiwitten in uw> Dieet kan leiden tot een aandoening genaamd encefalopathie, dus je proteïne-inname bij patiënten met cirrose dienen te worden behandeld met grote voorzichtigheid.

Low Fat

Als het grootste orgaan in je lichaam, je lever speelt een sterk multi functionele rol. En als zodanig, personen die zich bezighouden met cirrose vaak moeite hebben ervaring verteren vet in hun dieet ook. Een goede leidraad te gebruiken voor uw vetinname zou zijn om te proberen en vet houdt de totale calorieën van in uw dieet tot ongeveer 25%. En,als een algemeen beginsel voor een gezonde voeding, en voor het beschermen van de lever kwaliteiten, proberen olie inslikken een goed deel van dat vet van Omega-3 vetzuren, gevonden in voedsel zoals zalm, walnoten, lijnzaad-en.

Dus, wat nu?

Nu weet je wat elementen van de cirrose uw dieet plan moet je zoeken, maar hoe zorg je ervoor dat je voeding het verkrijgen van de juiste, eten op de juiste momenten van de dag, en nuttigen van het juiste voedsel?

Hier zijn een paar elementairesuggesties:

Eet meerdere kleine porties maaltijden gedurende de dag (4 -7), in plaats van 3 grote maaltijden. (Veel minder belastend voor je lever)

Kijk voor een goede multi-vitamine dat is goed oplosbaar, biologisch, en bevat de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. (Ter vervanging van deze vitamines uw lever niet kon verwerken)

Vervang uw inname van dierlijke vetten en dierlijke eiwitten met een aantal goede supplementen, zoals voedings-bars, shakes en spirulina.

Drink veel water, krijgen de normale rust en veel zon.

Related : Single Room Snow Thrower Accessories Snaps doloresfrederic.livejournal.com mariesbertie.blog.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s