Dieet plan om gewicht te verliezen – Doe het de Anabole Way

U kunt eenvoudig gewicht te verliezen met een goed geplande dieet. De anabole dieet is een nieuwe, veilige en gezonde voeding gemaakt door Dr Mauro Dipasquale. Dit dieet bestaat uit vijf (5) dagen met een lage inname van koolhydraten tijdens de week en een hoge koolhydraatinname in het weekend. Als uw vraag is "hoe op aarde zal dit dieet me helpen gewicht te verliezen?" de Anabole voeding kan helpen het verlies je pond zonder verlies van spieren door het omzetten van uw lichaam in een vetverbrandendemachine – nu ik je aandacht heb, laat doorgaan.

Dit dieet is groot voor iedereen die serieus over het verliezen van gewicht – dit dieet ook kan werken voor mensen die willen gewichtstoename (ja, sommige mensen moeten gewichtstoename).

U kunt beginnen op de Anabole dieet, zijn gemakkelijk als volgt te werk:

a) Je zult dieet moet ongeveer vier weken, zodat u de conditie van uw lichaam om eenvoudig aan te passen aan de Anabole. Uw lichaam heeft deze 4 weken om beurtje lichaam in een vetverbrander voor energie in plaats van suiker. Zodra uw lichaam zich heeft aangepast, kunt u zich nu concentreren op het verliezen van gewicht.

b) Je hebt tot de inname weten wat uw dagelijkse calorie, dit dieet werkt door fietsen uw wekelijkse inname van koolhydraten (koolhydraten), omdat je niet hoeft te stroken te elimineren koolhydraten in om gewicht te verliezen: hieronder is een voorbeeld van hoe verdelen je inname van koolhydraten :

Maandag tot vrijdag – Eiwit 40 procent, 60 procent vet en koolhydraten 25 gram(Max)

Zaterdag en zondag – Eiwit 15 procent, 25 procent vet en koolhydraat 60 procent

c) Covert uw calorieën in gram, zijn heel eenvoudig:

– 9kcal = 1 gram vet

– 4kcal koolhydraten is gelijk aan 1 gram koolhydraten

– 4kcal eiwit is gelijk aan 1 gram eiwit

d) Ten slotte, kunt u beginnen met uw dieet door het eten van elke 3 uur per dag, aan het eind van de dag dat u zou hebben gehad over zes maaltijden.

Voordelen van de Anabole Dieet voorhet verliezen van gewicht

Vet te verliezen – met dit dieet verlies je niets, maar vet omdat je dwingt je lichaam om vet te verbranden voor energie in plaats van suiker door het vermijden van koolhydraten gedurende 5 dagen. Uw lichaam zal beginnen te slaan minder vet omdat je veel het tijdens de week eten. Je zult in staat zijn om hardnekkig vet te verliezen bijvoorbeeld love handles.

Je wint spier

Je zal zeker meer energie hebben – voor sommige mensen het verliezen van gewicht wordt verondersteld te vermoeiend, maar met de Anabole dieet, je zal vol van energie omdat je zou de controle van uw inname van koolhydraten. Je zult geen last meer van de bloedsuikerspiegel hanteringmethodes opnieuw. Uw stemmingswisselingen en prikkelbaarheid zal verdwijnen.

Geen hongergevoel – vet is bekend stillen, zul je een vol gevoel voor een veel langere periode. Met de Anabolic dieet, zul je nooit het gevoel van de honger, want meestal knagende honger maken het moeilijk om gewicht te verliezen in de eerste plaats. Dit dieet is niet een overnachting magie> Dieet, net als andere crash diëten, teneinde te waarborgen dat resultaten die u behoeft te worden vastgesteld en de patiënt.

Friends Link : Combination Wrenches Generator Accessories Rotary Hammers flixya.com/blog/andrzejfilipe flixya.com/blog/andrescathys

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s