Sugar Glider Dieet

Omdat ze zijn alleseters, ze zijn dol op veel verschillende soorten voedsel zoals vlees. Sommige van de voedingsmiddelen die suiker Zweefvliegtuigen, in het algemeen lijken te genieten, zijn als volgt, maar niet beperkt tot:

Appelen, appelmoes (babyvoeding Formule Only), abrikozen, bananen, bessen, brood, meloen, wortelen, kersen, maïs, dadels, gedroogd fruit, eieren, vijgen, druiven, honing, honingdauw, insecten, sla (Romaine of blad alleen hoofd of Iceberg kan leiden tot diarree), meelwormen, vlees (laag vette kalkoen, gekookt,kipfilet & feeder muizen), meloenen, noten (assortiment, ongezouten en rauwe), sinaasappelen, papaja, perziken (niet de pits, ze zijn giftig), pindakaas, peren, ananas, pruimen, pure vruchtensappen, rozijnen, aardbeien, zonnebloempitten, zoete aardappelen.

Ik heb geen broccoli bloemkool suggereren, of kool te wijten aan het gas producerende eigenschappen eenmaal ingenomen, niemand vindt het leuk om gas te hebben, zelfs Sugar Gliders.

Een van de dingen die goed zou kunnen werken voor u is om een paar verschillende containers enHak soorten groente en fruit in elke totdat ze vol zitten. Dan is alles wat u hoeft te doen is elke avond te openen van de container (s) die u wenst te voeden uit en sneed een paar van de stukken die u wilt feed trekken. Ik wil graag even toevoegen dat ik het wrede niet aan een soort insect (ten minste) geven tijdens de week. In het wild zullen ze eten vruchten en dieren en ze moeten niet worden ontkend dat, terwijl in gevangenschap. Het hoeft niet te gebeuren elke dag, maar moet vaak worden gedaan.

SuikerZweefvliegtuigen kan gewicht gemakkelijker in gevangenschap te wijten aan gebrek aan beweging dat zij ervaring in het wild. Baby's geboren met overgewicht kunnen de ouders soms blind geboren of met een verminderd gezichtsvermogen veroorzaakt door vetafzetting in hun ogen. Dit kan worden gecorrigeerd door een dieet en het meten van gewicht, met een kleine schaal. Een van de dingen die helpen veroorzaken aan deze voorwaarde is door het voeren van vele noten, die hoog zijn in het eiwit en vet. Om vermindering van hun gewicht je nodig hebben om hun vet en te vermindereneiwit en proberen om de uitoefening ervan te verhogen. Het kan een paar weken naar beneden te brengen hun gewicht.

Raak niet gefrustreerd wanneer het proberen om uw huisdier te voeden. Ze zijn met hun bijzondere voeding, aangezien ze kunnen accepteren dat zij voedsel voor een paar dagen en dan niet het zelfde ding te nemen na een week en dan eten de volgende week. De bottom line is dat ze elk hun eigen persoonlijkheid en smaak hebben, en het zal tijd vergen om uit te vinden wat ze willen. U vindt het misschien makkelijker om naar uw lokalesupermarkt en koop een zak diepgevroren gemengde groenten en gebruik deze samen met vers fruit. Je moet ook ervoor zorgen dat uw Sugar Glider is vers water per dag. Houd in gedachten dat leidingwater niet het best kunnen worden, omdat het wordt meestal behandeld met chemicaliën om het water schoon te maken.

Een paar suggesties die ik zal het even welk type van diervoeders maken met betrekking tot kommen zou zijn dat je moet op zijn minst een kom die niet kantelt of morst gemakkelijk. De meeste Sugar Gliders zal de neiging om omhoog te klimmen op de kom en zetaan de rand van de kom. Als de kom is niet zwaar genoeg om hun gewicht te dragen, zal het zal kantelen en het eten morst, hetzij veroorzaakt een puinhoop of het creëren van een situatie waar het eten valt door de bodem van de leeftijd en de Sugar Glider zal niet in staat om te eten. Een andere suggestie dat goed heeft gewerkt voor mij is om een bepaalde soort diervoeder houder die hangt aan de zijkant van de kooi. Ik heb dit gedaan omdat, zoals de Sugar Glider klimt rond de kooi, zij zullen uitscheiden en uitwerpselen vallen aan debodem van de kooi te slaan wat er in de weg, met inbegrip van de voerbak. Mijn feeders zijn gelegen aan de bovenkant van de kooi met voldoende ruimte voor een Sugar Glider te gaan zitten, aan de rand, zonder oncomfortabel tijdens het eten. Dit houdt hen van klimmen boven de voedsel (de meeste van de tijd) en vermindert de kans dat ze zal de bodem in hun voedsel.

Een monster Glider formule die goed werkt en is als volgt:

Volwassen formule:

4-8 gram Appelmoes
1 / 2 kopje Gerber droge graanproducten (vooreiwit)
1 / 4 kopje rijst
1 / 4 kopje havermout
1 / 4 kopje honing
4 gram plain vetvrije yoghurt
4 gram isomil of ervoor te zorgen plus
Appelsap of sinaasappelsap te maken soeperig

Pureer in de blender tot vloeibare vorm en zet in ijsblokjes en vries en diervoeders 1-2 keer per week. Trek een uit voor een AM-voeding en een voor PM voedingen. Gooi na 5 uur. Het is nog steeds een goed idee om een soort van vast voedsel te bieden voor hen, omdat dit zal helpen om hun tanden en tandvlees schoon en gezond.

Aantalmensen suggereren keer voeden per dag in de schemering, terwijl anderen twee keer voer per dag. Welke methode u kiest, moet afhankelijk van uw Sugar Gliders. Zijn ze nog steeds honger in de ochtend? Voer ze een kleine hoeveelheid in de ochtend of geef ze een beetje meer in de avond. Als ik te veel voedsel naar de mijne, ze de neiging om een puinhoop in hun kooi te maken, dus ik doe feed minder bij elke maaltijd, maar twee keer per dag gevoed. Probeer het mengen van een paar dingen die je Sugar Glider heeft en zijn goed voor hen en mengen deze samenen bevriezen. U kunt een paar ijsblokjedienbladen redelijk goedkoop en het gebruik die voor bevriezing.

Friends Link : Heat Guns flixya.com/blog/xavierskaras flixya.com/blog/brygidajoannax

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s