Waarom Eet een raw food dieet?

Als je dit artikel leest, kan je je afvragen over de voordelen van een raw food dieet, toch? Nou, de voordelen van het eten van meer rauw voedsel zijn talrijk en als u eenmaal begrijpt ze je waarschijnlijk afvragen waarom je niet meer gegeten rauw in het verleden. U zult ook twee keer nadenken over het eten van dode gekookt voedsel ooit weer.

Rauw voedsel meer energie geven

Ik denk niet dat ik weet van een persoon die eet ten minste 80% rauw voedsel die niet veel meer energie niet genieten dan de gemiddeldepersoon. Ik weet dat wanneer ik overgestapt uit de buurt van het eten van een dieet bestaande uit brood, zuivel en gekookte voedingsmiddelen, en heeft meer van een rauw voedsel dieet, mijn energie ging door het dak. En ik heb het niet over de snelle stijging u zou krijgen van een espresso, maar voor langdurige energie waarmee je meer doen met minder.

Zo zal het eten van rauw kunt u minder slaap nodig en hebben veel meer energie dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Als ik ten minste 80% rauwe eten, ik kangemakkelijk functioneren op slechts 4-5 uur van de slaap. Ik letterlijk stuiteren uit bed en vereisen geen dutjes gedurende de dag. Oh ja, heb ik al gezegd dat ik trainen elke dag ook? Soms zelfs twee keer!

Energizing Enzymen

Er zijn verschillende redenen waarom een raw food dieet geeft je meer energie. De eerste, ruwe voedingsmiddelen zijn rijk aan enzymen. Enzymen zijn nodig voor elke reactie in het lichaam. Helaas, onze lichamen hebben slechts een eindig aantal van deze enzymen, dustoen we uitgeput, lopen we van het leven! Aan toe te voegen, wanneer je warmte voedsel boven de 118 graden Fahrenheit, kunt u het voedsel enzymen die van nature aanwezig zijn in alle rauw voedsel te vernietigen. Daarom, als je dieet een overwegend gekookt voedsel, je krijgt niet genoeg voedsel enzymen, wat betekent dat uw lichaam zal moeten produceren en eigen gebruik meer van haar te verteren en metaboliseren uw voedingsmiddelen.

Hoe meer energie je lichaam nodig heeft om uit te wijken naar de spijsvertering, hoe minder energie die je zal hebben voor andereactiviteiten. U zult voelen zich meer lusteloos en moe als je lichaam probeert te uitsplitsing "dode" voedsel en erachter te komen wat te doen met hen.

Dus, de voedingsenzymen die inherent zijn aan rauwe levensmiddelen zijn een belangrijke reden voor het stimuleren van uw lichaam energie. Zij zijn de bougies en zijn nauw gerelateerd aan de volgende eigenschap dat rauw voedsel te maken zodat energie-impuls.

Life Force

Wanneer rauwe voedingsmiddelen zijn intact gelaten, zijn ze ook bekend als levend voedsel. Ze heten "levende", omdat ze een ongelooflijkebedrag van levenskracht.

Nu, sinds elk levend wezen heeft een aura of energieveld lichtdoorlatende van hun lichaam, welke levensmiddelen denk je dat ten goede zou komen van jou? Hoge energie-rauw voedsel of gekookt voedsel dat dood? Ik denk dat we beiden weten het antwoord.

Zoals ik willen zeggen, "levend opeten en je zult gedijen."

Gewichtsverlies en een mooie huid

De andere zeer gewilde kwaliteit van een rauw voedsel dieet huid is haar vermogen helpen om je gewicht te verliezen en verfraaien van uw. Bijna alle grondstoffen foodistshebben gemeld het verliezen van gewicht konden ze nooit verliezen. Tegelijkertijd, merken ze op een instant verbetering van hun huid. Ze zien er jonger en hebben een natuurlijke gloed die ontstaat als gevolg van de "levende" aard van rauw voedsel, hun overvloed van enzymen, en natuurlijk de overvloed aan voedingsstoffen die worden ingenomen bij het eten van meer groenten en fruit.

U vindt het makkelijker om dieet gewicht verliezen op een rauw voedsel, want je krijgt meer voedingsstoffen, en dus je lichaam niet zal hunkeren"Dode" voedsel. Ten tweede, de enzymen helpen bij uitsplitsing het voedsel dat je eet en overtollige energie en vet-winkels in uw lichaam. Derde, rauw voedsel zijn water-rijke, dat helpt voel je je meer verzadigd, evenals gehydrateerd.

Veel van deze redenen ons ook helpen verklaren waarom Living Foods je er jonger en mooier uw huid. Enzymen, levenskracht, water en hoogwaardige voedingsstoffen spelen allemaal een rol in de natuurlijke huidverzorging.

We konden praten over de voordelen van een raw food dieet voor uren, maarde enige om echt te begrijpen hen is om hen zelf te ervaren. Dus waarom niet in actie vandaag en geniet van de gezondheid, het lichaam, en de vitaliteit die u verdient!

My Links : Sheets Plumbing mariesbertie.blog.com flixya.com/blog/filipjustinao flixya.com/blog/boleslawajang

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s