Raw food dieet – de profs, de nadelen, de controverse

De relatie tussen u en uw hond is de bescherming van wederzijds voordeel. Honden hebben een sterke wens om hun handler en echte bescherming honden dan ook beschikken over een natuurlijk verlangen om te verdedigen. In ruil wordt uw hond beloond met de stabiele en evenwichtige huishouden dat u als regelmatige lof die de hond laat weten dat hij of zij maakt je gelukkig. CCK9's unieke methode van opleiding richt zich op deze dynamische, dus het elimineren van de noodzaak om speelgoed, sleepboten, of voedsel te gebruiken als beloning (het Ook maakt het gebruik van shock collars en andere onnodige middel van kracht).

Als handler en voogd, bent u verantwoordelijk voor het waarborgen van de optimale gezondheid van uw bescherming hond het voer dat u uw hond is een integraal onderdeel van het verstrekken van een evenwichtig milieu. Ik ben vaak geraadpleegd over mijn mening over welk dieet te kiezen. Handen naar beneden, Ik ben een fan van de uitstekende, maar controversiële-raw food dieet. Wij voeren al onze honden op Command Control Canine Ltd, een> Dieet dat bestaat uit ten minste 70-80% rauw vlees (rund, kalkoen, eend, hert, lam). Ei is ook een bron van eiwitten.

Mijn voorkeur gaat uit naar de soorten rauw vlees wordt gebruikt om de paar dagen wisselen met het oog op het vetgehalte en houden onze honden gestimuleerd variëren. Botten, rauw en met een beetje vlees aan, krijgen meerdere malen per week. De overige 20-30% van het dieet bestaat uit groenten en fruit. Uien, champignons of tomaten mogen niet worden gebruikt. Bij het starten van het dieet, houdt eenhet oog op een gastro-intestinale problemen uw hond kan hebben en proberen te activeren voedingsmiddelen te elimineren. Op de top van dit, ik wil toevoegen in ongeveer 2000 mg visolie-supplementen.

Bij de voorbereiding van het eten, zeker om het te masseren met uw handen om uw geur op te krijgen. Het is nog een herinnering dat de leider is de leverancier van de maaltijd en dient te handhaven het respect dat de hond voor je heeft. In het wild, wolf pack leiders zullen eerst eten en daarna de rest van het peloton zal eindigen. De verpakkingwordt gebruikt om proeven het speeksel van de leider op hun voedsel. Om deze reden een van onze klanten zweert bij spuwen in de voeding van haar hond dagelijks. We doen het niet, maar het is een interessante theorie.

Er is veel controverse rond het raw food dieet. Dat de voeding mag niet worden afgewogen of verhoogt het risico van de invoering van ziektekiemen of infectie bovenaan de lijst. Ik heb niet had deze ervaring, maar een tip die ik kan bieden is dat ik diep-ons vlees voor een periode van tijd bevriezen voordat ontdooien voorvoorbereiding. Ook bereiden we grote partijen en vries ze tot vlak voor gebruik. De voordelen van het dieet opwegen tegen de risico's en laat de honden om jaren een dieet dat zij voeden geweest voor miljarden.

Er zijn commerciële voedingsmiddelen die poging tot dieet na te bootsen van de rauwe voeding. Voor het grootste deel, mijn suggestie is om je eigen maaltijden. Het kost misschien iets meer dan de commerciële hondenvoer, maar uw bescherming hond is een investering op lange termijn. De dividenden van de-veiligheid van u en uw familie zijn de moeite waard de extra kosten.

See Also : End Mills Metal Grinding Wheels Kitchen flixya.com/blog/rachelsfloyd

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s