2010 Plan van het Dieet

Mijn 2010 Dieet gaat om me te zien afvallen – en houden het uit.

Dit is niet alleen een statement. In voorgaande jaren heb ik geprobeerd om gewicht te verliezen, maar er niet in geslaagd. Dit jaar gaat worden anders!

Voor mij is het verliezen van gewicht gaat niet alleen over de manier waarop ik kijk, het gaat over de manier waarop ik te voelen.

In het verleden heb ik doorgebracht te lang na te denken over idealen, hoe goed ik kon kijken en voelen, en niet lang genoeg over de actie die ik zou moeten nemen.

Deze keer gaat het omanders zijn.

Ik weet zeker dat als ik kan zijn dat mijn 2010 dieet plan is er een die ik kan vasthouden aan en houden van het gewicht af.

Door persoonlijke ervaringen die ik heb gevonden een heleboel dingen hebben me echt geholpen langs de weg.

Vloeistof is van vitaal belang. Het lichaam is meestal water en het drinken van voldoende water is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om te helpen uw stofwisseling versnellen.

Dat het gevoel van 'dorst' is bijna identiek aan het gevoel van 'honger'. Erkennend dat, enhet nemen van een glas water eerst moeten helpen scheiden de twee. En drinken meer water is niet van plan om mijn metabolisme geen kwaad.

Size Matters. Controle over de porties is de sleutel. In het verleden heb ik nu erkennen dat ik de neiging om te eten met mijn ogen. Ik zie wat ik wil en schep het in een gevoel van genot te krijgen. Ik ben niet te luisteren naar het lichaam door Ans wat het is of niet is me te vertellen. Ik ben niet te luisteren, zodat ik eigenlijk niet eens weet of ik ben eigenlijk honger of niet. Luisteren naar mijn lichaam gaat voor mij een belangrijkeplan.

Eten langzamer ironisch genoeg helpt de snelheid van uw stofwisseling. Door langzaam eten je eigenlijk minder eet. Dit sluit aan bij het luisteren naar je lichaam.

Ik ga aan het werk te maken mijn 2010 Dieet Plan voor mij.

Friends Link : High Intensity Discharge Bulbs Gauges Food Disposers flixya.com/blog/bernardynjacint

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s