Carb dieet Fietsen Review – Belangrijke vragen en antwoorden

Carb fietsen is uitgegroeid tot een zeer populaire methode voor gewichtsverlies als meer en meer mensen het gebruiken. Carb cycling, ook wel bekend als carb rotatie, omvat het eten van een verschillende hoeveelheid koolhydraten van de ene dag op de andere in een poging om te voorkomen dat de metabole vertragen die wordt geassocieerd met vele andere diëten.

Zoals met vele andere gewichtsverlies methoden, carb fietsen roept veel vragen op. In dit artikel zal ik proberen om een aantal van de meest voorkomende en belangrijkste zijn antwoord.

Q: Hoeveel maaltijden kunt ueten tijdens het fietsen uw koolhydraten?

A: Over het algemeen is het beter om 4-6 kleine maaltijden te eten in plaats van eten 3 groten. Dat klopt, zelfs als je niet je koolhydraten fietsen. Het is gewoon beschouwd beter.

Q: Zal ik ga honger als ik dieet gebruiken?

A: Elke methode voor gewichtsverlies duurt een beetje wennen. Vergeet echter niet dat je eet 4-6 maaltijden per dag, dus het is onwaarschijnlijk dat je zult voelen te veel ontbering.

Q: Hoeveel gewicht zal ik verliezen op dit dieet? Hoe snel zal hetzijn?

A: Hoe langer je gaan met de voeding van de meer gewicht je zult verliezen. Met betrekking tot uw gewichtsverlies tarief, dat verandert van persoon tot persoon. Algemeen, hoe meer je hebt te verliezen, hoe sneller je de neiging om het te verliezen. Bovendien, je mate van activiteit heeft ook invloed op hoe snel je die kilo's stal, dus vergeet niet om te oefenen.

Q: Hoeveel uur per week moet ik uit te oefenen wanneer je de carb rotatie dieet?

A: Bewegen is niet een integrerend deel van deze methode voor gewichtsverlies, maar hetwordt aanbevolen. Ik adviseer de uitoefening van ten minste 3 keer per week, maar je hoeft niet naar een sportschool verslaafd geworden. Gewoon de uitoefening van een deel van uw plan.

V: Kan ik eet elke vorm van koolhydraten?

A: Nee Sommige koolhydraten zijn beter dan anderen. Een deel van de methode is uit te snijden nutteloze koolhydraten en toename van de consumptie van complexe koolhydraten.

Tags : Baby Furniture andrescathys.livejournal.com flixya.com/blog/patriciacwatson

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s