Dieet Lipton Tea – Is het nuttig om Dieters?

Gebotteld dieet Lipton-thee is een van de nieuwere producten van Lipton, de onderneming die meer dan honderd jaar geleden ingevoerd om ons de gele theezakjes. Het punt van het aanroepen van hun product Dieet Lipton Tea is te wijzen op de gewichtsverlies of dieet eigendom. Zal Dieet Lipton Tea echt gunstig voor lijners?

Nutrition Facts

Voor de beantwoording van onze vraag over de vraag of dieet Lipton-thee ten goede zal komen lijners of niet zullen we een keer kijken naar wathet zegt op het etiket van dit product.

* 72mg beschermende anti-oxidanten flavonoïde per 8 dl serveren

108mg beschermende anti-oxidanten flavonoïde per 12 fl oz serveren

Presenteren Grootte: 8 dl

Hoeveelheid per portie

Calorieën … % ADH

Totale hoeveelheid vet – 0g … 0%

Natrium – 60mg … 2%

Totaal koolhydraten – 0g …0%

Suiker – 0g … 0%

Eiwit – 0g … 0%

* Zoals in de werkelijke dieet thee etiket van de

Zoals weergegeven in het label zijn er 72mg of 108mg beschermende anti-oxidanten flavonoïde per 8 of 12 fl oz serveren. Wat is een flavonoïde of flavonoïden? Volgens Wikipedia – Flavonoïden zijn het meest bekend om hun anti-oxidant activiteit. Flavonoïden zijn "demeest voorkomende groep van polyfenolverbindingen in het menselijk dieet en zijn alomtegenwoordig gevonden in planten ". Dit effect constateert dat flavonoïden zijn een groep van polyfenolen die de chemische stoffen die het activeren van de enzymen om proefblok vetten en verhoging van stofwisseling in de.

Dieet Lipton Tea bevat 72/108mg van antioxidanten per 8 / 12 fl oz serveren. Per 8 dl serveren, de dagwaarde van natrium is 2% (60 mg), terwijl calorieën, totaal vet, totaal koolhydraten, suikers eneiwit wordt op 0%. Effectief zijn er geen schadelijke ingrediënten in de thee, behalve natuurlijk voor de 60 mg natrium, dat is op dit niveau is zeer redelijk en is niet schadelijk.

Voordelen voor Dieters

Gebaseerd op de voeding feiten door de fabrikant het lijkt erop dat voeding Lipton-thee kan gunstig zijn voor lijners omdat het nog steeds behoudt de antioxiderende eigenschappen van de theebladeren, waaruit het gemaakt werd. Deze antioxidant eigenschappen zijn juist degenen die verhoging te helpenmetabolisme en activeert de enzymen die dus blokken vetachtige stoffen helpen bij gewichtsverlies. Als deze anti-oxidanten worden bewaard in het dieet thee, zelfs wanneer vervolgens verwerkt kunnen we gerust zeggen dat de voordelen voor de gezondheid dat dieet thee kan bieden kan bladeren zijn dezelfde als die we kunnen krijgen uit andere gegiste of semi-gefermenteerde thee.

Echter, hoewel we kunnen zeggen dat het dieet Lipton-thee kan gunstig zijn voor lijners, is het nog steeds belangrijk op te merken dat het niet alleen echt doeltreffendals we niet uit te oefenen of te wijzigen onze eetgewoonten of start op een gezonde vet minder voeding.

My Links : Kitchen Faucets flixya.com/blog/bernardjaceko vancesisobel.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s