UltraFit Amino Dieet – Een recensie

De UltraFit Amino Dieet werd ontwikkeld door Dr Joe Davis, een inwendige geneeskunde arts. Na jaren van onderzoek, Dr Davis gevonden door het plaatsen van patiënten op zijn amino-dieet, was hij in staat om de druk verlagen hun cholesterol, triglyceriden, bloed en medicijnen te nemen met diabetes type 2 af mondeling. Hij publiceerde een nationaal boek wordt uitgelegd hoe te verkrijgen en een gezonde levensstijl door het volgen van een eenvoudige, maar gestructureerde voedings-en trainingsprogramma te handhaven. Zijn boek zal helpen om de doelstellingen en het bereikonderhouden voor het leven.

Dit programma maakt een individu om een significante hoeveelheid gewicht te verliezen in een relatief korte periode van tijd. Mannen gemiddeld verliest 15 tot 20 kilo en vrouwen verliezen 8 tot 10 kilo in een maand. De andere voordelen worden verlaagd cholesterol en triglyceriden, gestabiliseerd bloedsuiker en verhoogde energie-niveaus.

Dr Davis gevonden dat de meeste mensen vet aten te veel eiwitten en in hun dieet, dat is de belangrijkste oorzaak voor de meeste alle gezondheidsproblemen vandaag. Een volwassenheeft slechts 40 gram hoogwaardig eiwit per dag en eventueel overtollig eiwit wordt opgeslagen als vet.

Dr Davis ontwikkelde een eiwit tablet bevat alle 22 essentiële aminozuren 10 gevonden in eiwitten. Dr Davis maakt gebruik van eiwit, de hoogste kwaliteit eiwit waarvan bekend is voor de mens, want het bevat de grootste concentratie van de essentiële aminozuren, maar met NUL FAT. Terwijl op de Amino Diet, het eiwit verbruikt alleen is de voorverteerd aminozuur tabletten, omdat alle andere eiwit vet. Doorhet nemen van het vet uit je eiwitbron, zal vetten worden verwijderd uit uw bloed en uit je lichaam. Je krijgt alleen vet verliezen en geen spieren.

Neemt u 6 eiwit tabletten 6 keer per dag in combinatie met complexe koolhydraten zoals vers fruit, vezelrijke ontbijtgranen, volkoren brood, rijst en aardappelen. De complexe koolhydraten om te zetten in glucose, een natuurlijke brandstof, die het lichaam gebruikt om te verbranden voor energie. Mitochondriën zijn verbrandingsgaskanaal eenheden die het spierstelsel, die helpt bij de productie in te vullenenergie. Als we niet consumeren een complexe koolhydraten aan het lichaam brandstof te geven, de mitochondriën te starten met behulp van de spier voor de brandstof-naverbrandingseenheden, dus het vernietigen van zichzelf. Het zal stoppen met dit verlies van spiermassa door het lichaam de juiste hoeveelheid eiwit en brandstof (complexe koolhydraten) elke 3 uur. Dit voedingsprogramma, samen met oefening zal het verhogen van uw mitochondriën, waardoor u gemakkelijker om gewicht te verliezen, meer energie hebben en fit te blijven.

Je zult nooit honger te hebben, omdat voorverteerdeiwit gaat rechtstreeks in de bloedbaan, het omzeilen van het verteringsproces en steeds onmiddellijk ter beschikking van het lichaam. De verzadiging van de hersenen is wat bepaalt uw honger. De voorverteerd eiwit verheft u onmiddellijk uw bloedsuikerspiegel en aminozuur niveau, die zet je honger centrum binnen 10-15 minuten.

Dus de revue, met de UltraFit Amino Diet, zal u alleen vet verliezen geen spieren, het verhogen van uw energie-niveau, nooit het gevoel honger, zolang je eet elke 3uur, en belangrijkste, het verbeteren van alle gezondheidsproblemen, met inbegrip van het afstappen van de medicijnen!

Thanks To : Utility Hooks flixya.com/blog/sharonrharness flixya.com/blog/alisargaribay flixya.com/blog/briankbrowns

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s