Mediterrane Dieet Recepten

"Eet gezond en actief te zijn" is de algemeen erkende theorie om fit te blijven. Voedsel heeft om aantrekkelijk te zijn voor de ogen en te ontsteken de smaakpapillen. Het mediterrane dieet is een gezonde en evenwichtige voeding van plantaardig voedsel, gekookt in "goede" vetten. Dat betekent niet dat er een totaal bezuinigen op dierlijke producten. Het mediterrane dieet piramide beveelt dierlijke vetten en producten die moeten worden genomen kleine hoeveelheden af en toe in. In een mediterraan dieet een belangrijk deel bestaat uitfruit, kersen, spinazie, bonen, champignons, tomaten, watermeloen, aubergine en aardappelen. Volkoren brood, pasta's en granen zijn de belangrijkste cursus in het dieet. Fruit is de meest geprefereerde dessert. Het voedsel wordt gevolgd door wijn die wordt verbruikt in kleine of matige hoeveelheid. Wijnen zijn bereid uit druiven, granaatappelen en kaki. Het dieet is ook inclusief zuivelproducten met name kaas die moet worden genomen in een kleine hoeveelheid.

Mediterrane keukens zijn bekendvoor hun heerlijke smaak en tijdbesparend koken praktijken. De recepten op grote schaal gebruik maken van olijfolie in de keuken, garnering en dressing. Het is een laag verzadigd vet dat fungeert als een antioxidant ook. Zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas worden toegevoegd smaken gebruikt in een zeer laag bedrag. Zo is kaas alleen gebruikt voor de smaak en niet te veel als een uitvalsbasis koken. Boter en margarine zijn vrijwel afwezig in de voeding. Evenzo, vis, gevogelte en vlees zijn vaak gegrild of gebradenen nooit gebakken.

De recepten geen gebruik maken van verwerkte levensmiddelen. Zo zouden ze liever verse spinazie verwerkte en gezouten blikvoer. Mediterraan dieet recepten zijn uniek voor hun geur en smaak. Het grootste deel van de smaken in diverse bereidingen komen met het gebruik van ui, knoflook, kruiden zoals kaneel, kruidnagel, peper, oregano, Italiaanse peterselie en bepaalde natuurlijke kruiden zoals Basils – alle gekookt in olijfolie. Er is ook ruim gebruik van sap van citrusvruchten, zoals citroenen oranje gebruikt in de keuken. In feite wordt wijn gebruikt in recepten of het nu een hoofdgerecht, salade of dessert. De recepten variëren van staat tot staat, en zijn verse groenten en andere plantaardig voedsel lokaal geproduceerd. Echter, de meeste van de smaak gunsten blijven hetzelfde als de olijfolie.

Recommend : Staples Fluorescent Tubes doloresfrederic.livejournal.com flixya.com/blog/franciszekagnie flixya.com/blog/zekesmelanie

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s