Voeding Net als de sterren – Wilt u een Sensuous Of Hunky Body?

Het merendeel van de Hollywood-sterren zijn niet geboren met hun "gewelfde" of "knappe" lichamen. Ik weet dat het moeilijk te geloven maar tenzij ze betalen zeer ernstige aandacht aan hun dieet zullen ook zij die "onaantrekkelijk uitstulpingen hebben." Er is geen "geheim" … een dieet van invloed ze op dezelfde manier doet u!

Er is geen one-size-fits-all in diëten.

Vele malen, hoe de sterren dieet hangt af van wat past bij hun voorkeuren, levensstijl en lichaam chemie. DemiMoore, bijvoorbeeld, eet veel eiwitten en delen terug op koolhydraten, terwijl Nia Peeples aan de andere kant blijft uit de buurt van alle vormen van eiwitten. Deze sterren voeding op een manier die voor hen werkt. Ze ongetwijfeld wat tijd besteed aan het springen van het ene dieet naar het andere totdat ze vond de "perfecte" dieet plan dat werkt voor hen.

Aangezien er geen een dieet dat werkt voor iedereen het eten van een goed uitgebalanceerd dieet moet een deel van hunhet leven. Als u kiest voor het plan dat je favoriete ster volgt en het is niet voor u werkt, dan bent u waarschijnlijk niet getrouw na het plan. Bovendien, een van de meest essentiële onderdelen van het dieet als de sterren is afgestemd op uw voeding met voldoende beweging. De sterren bezoeken regelmatig de sportschool. Ze zelden te missen gelegenheid om te oefenen. Vergeet niet, zullen de meeste diëten goed werken, als ze zijn veilig, effectief en gecombineerd met een beetjeuit te oefenen.

Sommige sterren zijn vegetariërs – sommige zijn niet

Een dieet als de sterren betekent niet dat je zult moeten af te zweren al het vlees en veganistisch te gaan. Dit kan hebben gewerkt voor iemand met toewijding Alicia Silverstone en karakter, maar laten we toegeven – niet veel van ons zijn bedoeld om vegetariër worden. Een dergelijke drastische poging om voeding als de sterren kan zelfs averechts werken en je ziek maken, zorg ervoor dat je goed voorbereid bent wanneer u besluit te trekken alles uit de kast in uweigen dieet.

Kleinere, maar vaker kan maaltijden helpen

Geloof het of niet, Jennifer Lopez's stijl van het dieet is voor u gemakkelijk te volgen. Zij beheerst haar dieet door het breken van haar eten naar beneden in acht kleinere maaltijden, in aanvulling op doet haar inspannende dansvoorstellingen. Het is aangetoond dat het eten minder, maar vaker, uw lichaam het metabolisme te stimuleren en het vermogen om meer calorieën te verbranden. Het heeft duidelijk gewerkt voor J Lo. Kopieer haar routine en ukan beginnen met uw afslanking ook.

Maak er een gewoonte van de uitoefening

Het eten van kleinere maaltijden vaker u kunnen helpen afslanken, maar als je geen getrouw uit te oefenen, diëten, zoals de sterren misschien niet eens helpen. Als een voorbeeld, Heather Locklear heeft een incidentele cheeseburger en friet. Je zeker niet zou noemen dit dieet. U kunt echter altijd eten wat je wilt zolang je het overeenkomen met een gewone oefenschema.

Hier zijn een aantaltoegevoegd tips die u kunnen helpen:

Eet niet het verkeerde voedsel,

Niet stiekem naar McDonalds voor een late night maaltijd,

Niet eten op het verkeerde moment van de dag,

Eet geen lege calorieën,

Doe meer bewegen.

Als u wilt dieet als de sterren, er is een veilige, goedkope en nog veel meer effectieve aanpak die kan worden gevonden door te gaan naar Fit.com http://www.Git-[http://www.Git-Fit.com%5D

Ga Get'em Star!

Related : Bench Grinders flixya.com/blog/janbaltazari wileyafinley.wordpress.com flixya.com/blog/alojzyfabianb

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s