Dieet en nierstenen – Wat u moet weten

Het is bijna algemeen bekend dat wanneer een persoon lijdt aan nierstenen, is hij of zij in een veel pijn. Hoewel nierstenen zijn vaak gekoppeld aan genetica, voeding kan je ook een factor zijn. Het is bewezen dat in veel gevallen een dieet en nierstenen kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

Hier zijn enkele suggesties om u te helpen bij het houden van uw dieet en nierstenen onder controle. Het belangrijkste ding voor u om altijd de hoogte blijven van is het drinken van veelvloeistoffen. Uitdroging is een groot, zwaar wegen factor bij de vorming van vele nierstenen.

Meer dan waarschijnlijk uw medische zorg professioneel is gaan een aantal testen doen om het type van nierstenen u te bepalen. Omdat er verschillende soorten nierstenen, zijn er verschillende methoden om hen te behandelen en het minimaliseren van de mogelijkheden van nieuwe vormen in de toekomst.

Een van de voorkomende soorten nierstenen zijn calcium stenen. In het geval dat deze isbepaald te hebben wordt het type van nierstenen u, medische zorg kan uw professionele suggereren dat je op dieet bent vermindering van de natrium-en zoutinname in je. In het algemeen zal een arts raden u aan uw natrium te beperken tot ongeveer 3000 mg per dag op het meest.

Een andere veel voorkomende niersteen is er een die wordt gevormd uit oxalaten. Met dit type niersteen is het verstandig om het bedrag van de voedingsmiddelen die u consumeren die oxalaten in hen te beperken. Hier zijn een paar van de voedingsmiddelen die u nodig heeft om te voorkomen, omdatzijn ze hoog in de oxalaten:

* Instant koffie
* Donkere bladgroenten
* Bier
* Pinda
* Sinaasappelen
* Zoete aardappelen
* Aardbeien
* Thee
* Bieten
* Tofu
* Concord druiven
* Rabarber
* Chocolade
* Bonen
* Bramen
* Kruisbessen

Zoals eerder vermeld, vloeistoffen vitaal belang zijn voor het elimineren nierstenen van alle soorten. Water gaat naar de beste vloeistof voor u om te drinken. Er wordt gesuggereerd dat een persoon drinken over 8oz van vloeibare (nietalcoholische) elk uur.

Hoewel bijna elke vloeistof gaat om u te bewijzen profiteren, moet u voorkomen dat grapefruitsap en andere citrusvruchten. Probeer sappen die alle natuurlijke als u vruchtensappen te drinken zijn drinken.

Een andere wijziging gebruikt voor het controleren dieet en nierstenen is het vermijden van dierlijke eiwitten. Misschien wilt u ook te bespreken met uw arts de voordelen van het opnemen van een vitaminesupplement in je dagelijkse routine. Echter, voordat u eenwijzigingen in uw dieet is het van het grootste belang dat u eerst spreken met uw arts.

Visit : Rechargeable Flashlights Switches Random Orbit Sanders flixya.com/blog/franciszekagnie flixya.com/blog/albertcecyliav

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s