Twinkie Dieet

Recentelijk is er nogal een mediagekte over een dieet dat werd meestal gemaakt van junk food. Dit dieet is de naam Twinkie dieet, omdat de professor die gemaakt en bewaard dit dieet aten een combinatie van Twinkies en andere geassorteerde junkfood, zoals Doritos en andere calorierijke vetrijke voedingsmiddelen.

Het uitgangspunt van dit plan van het gewichtsverlies is dat het enige dat telt is calorieën. Zodat het eten op een manier die zorgt voor een calorie-tekort zal resulteren ingewichtsverlies of u kiest voor chocolade taart of appels te eten.

Voor iemand die al een grote fan van het Atkins dieet plan en andere diëten die voeding gericht op de samenstelling van die plaats van het totale aantal calorieën van dit verhaal is nogal een schok. Misschien verklaart dit waarom zelfs na het volgen van een low carb plan van het gewichtsverlies perfect er zijn tijden geweest dat ik niet gewicht te verliezen.

Als u zich abonneert op het idee dat het eten van suiker maakt je verlangen naar meer voedsel dan dit nieuwsover het tellen van calorieën is dat niet echt behulpzaam. Immers niet iedereen kon doen wat deze meester van wilskracht deed. Kunnen we eigenlijk alleen maar eet een koekje of Twinkie en stop daar? Na alle waarschijnlijk als we konden dan zouden we niet met overgewicht in de eerste plaats. Denken, is niet het grootste verschil tussen dunne en dikke mensen de mogelijkheid om te weten wanneer te stoppen met eten. De meeste zwaarlijvige mensen gewoon eten weg voorbij het punt van tevreden.

Maar wat nuttig zou kunnen zijn van deze demonstratievan massale zelfcontrole is dat zich overgeeft eenmaal in een tijdje niet het ding dat gaat om je zwaarlijvig. Het is eerder de constante eten van overmatige calorieën op een dagelijkse basis, dat zal ons pack op de pond.

Tags : Tables flixya.com/blog/odilesdaryls flixya.com/blog/jadwigaapolinar flixya.com/blog/cyryljozefab

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s