Banana Diet – 1 van de makkelijkste manieren om gewicht te verliezen als je het goed doet

De bananen dieet is 1 van de beste en makkelijkste manieren om te helpen stimuleren uw gewichtsverlies inspanningen. Het lijkt er veel verschillende versies van dit dieet … en ik heb ook een versie van dit dieet. Veel van de andere versies van dit dieet gewoon lijken gewoon dom en niet erg praktisch.

Hier is een makkelijk te versie die zal je langzaam en gelijkmatig in gewichtsverlies te gebruiken. Dit is niet een extreem dieet, zoals je misschien denkt.

Je denkt misschien dat de bananen dieetbestaat uit het eten van bananen net de hele dag. Wrong! Uiteraard is dat niet erg praktisch of slim. Er is slechts 1 hoofdregel bij dit dieet en andere algemene regel …

Regel # 1: Eet 1-2 bananen vóór elke maaltijd … minimaal 3 keer per dag.

Heel simpel, he? Niet veel om over na te denken. Als je eet, je gaat naar 1-2 bananen eten voordat uw maaltijd. Praktisch, gemakkelijk, gezond en niet veel te herinneren.

Voor het ontbijt, eet 2 bananen. Voor de lunch, eet 2 bananen. Voorafgaand aan het diner,eet 1 banaan. Dus je eet in totaal 5 bananen per dag.

Regel # 2: Eet wat je wilt voor maaltijden.

Deze regel is eenvoudig … eten wat je wilt, net zo lang als je 2 bananen voor het ontbijt, 2 bananen voor de lunch, en 1 banaan voor het avondeten te eten. Uiteraard eten gezonder dan normaal zou helpen uw gewichtsverlies inspanningen nog meer, maar het is niet 100% noodzakelijk.

Bonus Regel: Je kan vervangen 1 banaan met een appel voor het ontbijt en de lunch.

Zoals vermeld, kunt uvervanging van een banaan met een appel voor het ontbijt en de lunch. Dit is om eventuele verveling te verdrijven. Niets meer.

Ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel gewicht je verliest op deze of enige andere diëten die bananen gebruiken, maar je moet een constante gewichtsverlies bericht. Het zal niet extreem snel, dus als dat is wat je zoekt … vergeet de bananen dieet.

My Links : Arc Welding Equipment Round Pipe Tool Belts flixya.com/blog/benedykthonorat flixya.com/blog/augusthenrykw

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s