Metabole Dieet – Wat te doen voordat de slag met dit gewicht verlies programma

Het Metabool Dieet kan achtervolging worden de reactie ieders dieet. In tegenstelling tot alle andere diëten, het is als een levende entiteit als het past zich aan macronutriënten ieders eisen. Door gebruik te maken van deze plaatst u in uw stofwisseling van het type dieet dat het beste is voor jou.

Voordat begonnen op de metabole dieet, moet u eerst het volgende doen:

o krijg je een volledig lichamelijk onderzoek van uw arts. Dit moet bloed testen omvatten, schildklierfunctie te testen, het cholesterolgehalte, lever-functie array, serumkalium, serum urinezuur en nuchtere bloedsuikerspiegel. Uw arts kan ook eisen dat andere tests.

o Uw cholesterolgehalte moet eerst worden getest. In dit dieet, zal je het branden van een enorme hoeveelheid vet voor energie. Vanwege dit, zal een groot deel van de verzadigde vetten en cholesterol worden gebruikt in het proces. Het is essentieel dat uw cholesterolgehalte moet eerst worden gecontroleerd, zodat je zou weten hoeveel kan worden gebruikt en datEr is nog genoeg voor je lichaam goed te laten functioneren. Als wordt geconstateerd dat u lijdt aan een cholesterol probleem, dan zijn er wijzigingen die u kunt maken om uw cholesterol-inname te reguleren.

o Houd uw metabolische index. Het wordt geadviseerd dat iedereen die wil vast te stellen de metabolische dieet moet eerst wegen zichzelf en krijgen een lichaamsvet analyse. Men moet begrijpen dat er tijden zijn wanneer er niet veel gewicht verliezen, maar de niet-evident lichaamsvet wordt verminderd. Doorkennen van je lichaamsgewicht, lichaamsvet niveau en hoogte, heb je een beter idee van of je lichaamsvet verliezen, afgezien van de verandering in lichaamsgewicht.

o Re-evaluatie van de inname van medicijnen. Als u diuretica, overwegen ze alleen wanneer het nodig is, om de reden dat de hogere At-Neder-Carb dieet 's capaciteit om u te helpen water verliezen.

Tags : Side Cutting Pliers Turning Tools flixya.com/blog/rachelsfloyd

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s