Een alkaline-Low PH Dieet met een jongen Conceive

In het afgelopen jaar, heb ik gemerkt dat mensen beginnen te kopen in het idee van natuurlijke manieren om uw baby geslacht te selecteren. Misschien is het de economie of misschien is het omdat mensen willen controle over hun eigen gezondheid te nemen, maar ik ben beginnen te veel e-mails die minder over zaken als IVF gender selectie en meer over natuurlijke dingen zoals timing conceptie en gaan vragen op een te krijgen alkalische dieet. In dit artikel zal ik beschrijven hoe en waarom van de lage PH dieet werkt als je wilteen jongen verwekken.

Hoe en waarom deze natuurlijke methoden kiezen van Uw Baby's Geslacht Werk: In een notendop, je baby's geslacht wordt bepaald door welke zaadcel chromosoom (X (voor een meisje) of Y (voor een jongen)) krijgt en bevrucht het ei eerst. Deze chromosomen zijn tegenpolen in termen van hoe ze omgaan met uw voortplantingsorganen. Het meisje of de X-zaadcellen zijn traag, maar zeer sterk en winterhard. De Y-zaadcellen of jongen zijn kwetsbaar en zwakker, maar zijn ook sneller. Als u eenzoon, uw doel is om dit beveiligingslek te bagatelliseren, terwijl volle te profiteren van deze snelheid.

Hoe en waarom de Lage PH / alkalisch dieet helpt u om een zoon: Vergeet niet dat de Y-zaadcellen zijn zeer zwak, zodat ze niet kunnen leven voor zeer lang in een zure, vijandige vaginale darmkanaal PH heeft een hoge. Dus, moet u deze lagere als je probeert voor een jongen baby. Een manier om dit te doen is om te gaan op een speciaal dieet dat consumeren beperkt hoeveel zure voedingsmiddelen die u en geeft uvrij spel aan alkalische voedingsmiddelen te eten. Dus, zul je voorkomen dat voedingsmiddelen met een hoge pH, zoals ingemaakte voedingsmiddelen, bosbessen, pinda's en vlees zoals rund-en varkensvlees. En wil je maximaal op de lage PH voedsel zoals groene bladgroenten, rozijnen, druiven, appels, amandelen en groene thee. Er zijn levensmiddelen lijsten die u kunt geven u de exacte PH van gemeenschappelijke voedingsmiddelen en helpen u komen met een dagelijks dieet. Ik weet dat er maar weinig mensen echt enthousiast over het beperken van wat je kunt eten, maar begrijp dat je niethet beperken van uw calorieën (in feite, zult u willen ervoor zorgen dat je genoeg van krijgen als je een zoon) en heb je alleen om dit te doen totdat u uw optimale niveau te bereiken.

Een ander ding dat je kunt doen om uw PH lager is douche aan. Nogmaals, ik weet dat dit niet mag klinken bijzonder spannend, maar dit is alleen voor de korte termijn en je zult waarschijnlijk zien zeer snel resultaten wanneer u beide combineren van deze methoden. Weet ook dat vaak bakken bank niet zo effectief is als mensen je vertellen. U kunt testendit zelf met behulp van teststrips dat de pH van je speeksel test. U kunt deze op de gezondheid van voedsel winkels en je kunt ze gebruiken om uw zuurgraad te gaan in dit proces te bepalen en te bewaken uw vooruitgang als je probeert verschillende dingen. Het is heel gebruikelijk om te zien dat het gebruik van beide methoden bij elkaar zal brengen over de snelste en meest dramatische veranderingen. Het is heel goed mogelijk om te komen waar je moet zijn met alleen voedsel, maar dit vereist vaak een beetje geduld.

AndereDingen om over na te denken in uw regime om Boy Conceive A: Ik wou dat ik je kon vertellen dat het veranderen van uw dieet of douchen absoluut kunnen garanderen je een jongen baby. Het doet sterk verhogen van uw kansen, maar het is vaak niet genoeg om u de meer dan 90%-tarief van het succes dat je kunt krijgen als u toe te voegen in andere dingen. De eerste is de juiste timing uw opvatting te laten samenvallen met uw ovulatie. Om een ​​mannelijke baby, wil je zwanger op de dag dat je ovuleert.Ook hier kan het testen van uw speeksel enorm helpen je daarbij. (Eisprong Speeksel voorspellers zijn beide goedkoop, herbruikbaar, en betrouwbaar.)

Een andere variabele die je kunt manipuleren is de seksuele posities die u kunt gebruiken om zwanger te worden. Posities die het mogelijk maken voor diepe penetratie zal de nederlegging van de Y-zaadcellen heel dicht bij je ei en vaginale darmkanaal, zodat deze kleine jongens een snelle en gemakkelijke reis in plaats van een lang en moeilijk zijn.

My Links : Furniture Legs Thermostats flixya.com/blog/boleslawjanf flixya.com/blog/janbaltazari

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s