HCG Dieet Gevaren – Zijn er bijwerkingen?

HCG dieet gevaren zijn een hot topic met mensen die denken over het verliezen van gewicht met deze ongelooflijke dieet. Maar zijn er bijwerkingen die kunnen nu of zelfs effect in de toekomst dat je moet zorgen over te maken?

Nou dat is een zeer geïnteresseerd vragen en het geheel hangt af van welke methode van het HCG dieet u bent van plan te doen. U kunt bijvoorbeeld beide te doen van de HCG-injecties of u kunt gebruik maken van de nieuwere orale HCG daalt tot de do> Dieet.

De eerste methode van injecties is al sinds het begin. Simeons pionier en getest in de voeding met de injecties en wordt beschouwd als ze veilig genoeg voor gebruik in combinatie met het dieet.

Maar, dat was met dagelijkse arts toezicht en de meeste mensen doen het dieet thuis zonder direct toezicht. Dus daar je kunt zien zijn er wat problemen met de injecties.

Ook injecties hebben bewezen om bloedklonters veroorzaken en zelfs leiden tot het bloeddruk. Dat is niet goed voor mensen die willen afvallen! Dus ook al zijn er enkele bijwerkingen van de injecties kan het nog steeds veilig om te doen als je onder toezicht staan ​​of heel voorzichtig.

Maar de veiligere manier om voeding te doen de HCG is veruit de mondelinge HCG daalt. Met de druppels voor oraal gebruik u gewoon 15 druppels onder de tong voor 30 seconden, 20 minuten voor het eten. Deze manier hoef je niet te injecties te gebruiken en heeft geen gevaarlijke bijwerkingen.

Ook met de druppels voor oraal gebruik jezal nemen met een lagere dosis van HCG en dat de voordelen van het zijn veel veiliger is. Er zijn nog geen korte of lange termijn bijwerkingen van orale HCG en dat is waarom de meeste mensen nu over te schakelen naar het.

Dus het HCG dieet is veilig, zonder bijwerkingen of veel gevaren en kan veilig worden gedaan als je de instructies volgen. Voor de veiligste methode hoewel het gebruik orale HCG druppels want dat is de eenvoudigste, goedkoopste en veiligste voor van HCG.

Related : Letters Numbers American Pattern Files norbertsclar.livejournal.com flixya.com/blog/vancesisobel simonsglendas.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s