Dieet voor zwangerschapsdiabetes

Ongeveer 4% van de vrouwen die zwanger zijn in de Verenigde Staten zal worden beïnvloed door zwangerschapsdiabetes. Het is een onbegrepen ziekte in dat medisch onderzoek niet heeft kunnen lokaliseren waarom vrouwen er last van hebben tijdens de zwangerschap alleen om het te zien verdwijnen nadat de baby geboren is. De stress en verhoogde hormonale activiteit in verband met zwangerschap wordt gedacht aan factor een, maar vrouwen die risico lopen op diabetes zal moeten volgen een dieet voor zwangerschapsdiabetes.

Aanstaande moeders diewaren al diabetes op het moment van de conceptie moet ook op een dieet te volgen van dit type.

Elke vrouw met zwangerschapsdiabetes moet overleggen met een diëtist te helpen creëren van de juiste voeding plan voor haar en haar ongeboren baby. Controle van de bloedsuikerspiegel tijdens de zwangerschap is van het allergrootste belang en de wijziging van de voedselopname is de beste manier om dit te bereiken.

Tijdens een zwangerschap het doel van het dieet voor zwangerschapsdiabetes is ervoor te zorgen dejuiste hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen voor de moeder en baby terwijl ook het houden van de bloedsuikerspiegel onder controle. Het dieet zelf is geïndividualiseerd elke vrouw op basis van haar lengte en gewicht.

Bloedsuikerspiegel zal ook moeten worden getest en gemeten op ten minste vier keer per dag. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de vrouw bloed suikers onder controle blijven door de dag. De frequentie van het testen kan worden verminderd eens goed glykemieregeling is gevestigd maar zelf toezichtzal moeten blijven door middel van de zwangerschap.

Het is belangrijk dat de maaltijd plan voldoen aan de voedings-en gewichtstoename behoeften van een normale zwangerschap. Tijdens het eerste trimester van een normale zwangerschap van de vrouw dient te krijgen 2 tot 4 kilo. Zodra de tweede en derde trimester begint de gewichtstoename dient een pond gemiddeld per week. Calorie-inname zal moeten worden verhoogd met ongeveer 100 tot 300 calorieën per dag tijdens het tweede trimester. Tegelijkertijd eiwit zal moeten wordenverhoogd tot 10 gram per dag. Dit kan worden bereikt door het drinken van 2 glazen melk of het eten van 1 tot 2 gram vlees per dag.

Een van de grootste gevaren van onvoldoende calorie-inname is diabetische ketoacidose. Een zwangere vrouw mag nooit beperken de hoeveelheid calorieën eet ze, tenzij zij daarvoor geregisseerd door haar arts. De calorieën ze doet eten moet komen uit zeer voedzaam voedsel en mag niet minder dan 1700 tot 1800 per dag.

Elke zwangere vrouw die wordt gediagnosticeerd met deze gevaarlijkeziekte zal moeten dieet volgen een voor zwangerschapsdiabetes voor de gezondheid te waarborgen van de en het welzijn van haar ongeboren baby.

Related : Band Saws Needle Nose Pliers flixya.com/blog/blancasdamie

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s