Bodybuilding dieet plan, wat te eten en wanneer

Bodybuilding is een kunst die vraagt ​​om een sterke vastberadenheid, wilskracht, inzet, routine levensstijl, regelmatig sporten, en vooral een goede en gezonde voeding. Bodybuilders hebben altijd al de meesters van diëten. Geen sport atleet anders dan bodybuilders heeft ooit in staat geweest om hun lichaam te manipuleren zoals ze willen.

Bodybuilders hebben een uniek talent te verliezen en het verkrijgen van het lichaamsgewicht, gewoon door de aanpassing van hun voeding op de juiste manier. Natuurlijk, een goede workoutprogramma is belangrijk om het lichaam hebben een perfecte V-vorm met uitpuilende spieren, maar even belangrijk is uw dieet. Veel mensen hebben het idee dat het niet eten van hen zal helpen gewicht te verliezen. Hoewel het waar is, het is geen gezonde manier van het afstoten van extra gewicht.

U zult verrast zijn om te weten, kunt u gewicht verliezen door het eten ook. Maar dat betekent zeker niet dat je alles kan en alles wat je wilt eten, maar toch verwacht om gewicht te verminderen. Vergieten gewicht en het vormgeven van je lichaam vraagt ​​omgoede voeding plan.

Zij het ​​behoud van een gezond lichaam of gebouw een lichaamsbouw als Arnold Schwarzenegger of Sylvester Stallone, in ieder geval hebt u een goede voeding plan, dat zal u helpen uw lichaam te stimuleren bouwproces. Nu je weet hoe belangrijk een rol gezond dieet plan speelt in het proces van bodybuilding, kunt u zich afvragen wat een bodybuilding dieet plan is alles over. Een bodybuilding dieet moet bestaan ​​uit voedzame en gezonde voeding enin de juiste hoeveelheden. Laten we een kijkje nemen op de aard van de dieet plan die u moet volgen om u te helpen bouwen aan een goed gestemde gezond gespierd lichaam:

1. Ontbijt:
1 kopje gekookte non-instant havermout
Zeven roerei (1 hele +6 of meer blanken)
1 kopje koffie
1 glas appelsap

2. Snack:
1 klein glas water
1 eiwit shake

3. Lunch:
1 blikje tonijn
2 sneetjes bruin brood
1 eetlepel zoete saus
Dash van selderij-zout
1 grote glashet water.

4. Snack:
1 eiwit shake
1 klein glas water

5. Diner:
1 gebakken kipfilet, biefstuk of zalm
1 portie bruine rijst
1 portie sperziebonen
1 grote glas water

6. Voordat u naar bed:
1 eiwit shake
1 klein glas water

U moet zijn opgevallen dat al je maaltijden een ding met elkaar gemeen dat is water. Dit komt omdat het water speelt een zeer belangrijke rol in uw bodybuilding dieet plan. Het is meestalaanbevolen tot 8-9 glazen water per dag. Water helpt om je lichaam bouwproces. Dus zorg ervoor dat je voldoende water per dag.

Dus om, te sluiten voor een gezond en een gespierd lichaam is het zeer belangrijk om te plannen te volgen van een goed dieet. In het geval dat u werkt aan de opbouw van een gespierd lichaam dan te bedenken dat de genoemde dieet plan samen met uw workout programma is zeker om u te helpen een groot deel bij het ​​bereiken van je doel sneller dan je zou verwachten.Good Luck!

My Links : Halogen Bulbs Shears Sprayer Accessories flixya.com/blog/bedehonoratau rachelsfloyd.livejournal.com

This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s